fbpx

Horoscop chinezesc 2022. Anul Tigrului de Apă. Ce te așteaptă în funcție de zodie

Horoscop chinezesc 2022. Astăzi îți explicăm ce te așteaptă în funcție de zodie în anul Tigrului de Apă.

Horoscop chinezesc 2022. Anul Tigrului de Apă. Ce te așteaptă în funcție de zodie
Horoscop chinezesc 2022. Anul Tigrului de Apă. Ce te așteaptă în funcție de zodie. Sursă foto: Canva

Anul următor este sub auspiciile acestei zodii. Acest an începe la 1 februarie și se termină în data de 21 ianuarie 2023.

Horoscop chinezesc 2022. Anul Tigrului de Apă

Este o zodie puternică, elegantă, care dă dovadă de o forță ieșită din comun.  Are o capacitate deosebită de a conduce ca lider și de a impune respectul.

Anul următor le va aduce multora protecție și echilibru pe plan sentimental. Norocoșii vor avea parte și de reușite pe plan financiar. Însă, trebuie să fie atenți la felul în care investesc acele sume câștigate.

Se recomandă ca în anul Tigrului de Apă să avem mai multă grijă la sănătate. Cariera va intra într-o perioadă de stagnare pentru anumiți nativi, însă acest lucru nu este neapărat unul negativ.

Citeste si:  Ce semne zodicale prefera sexul inaintea dragostei

Cal

Ai parte de un an agitat pe toate planurile. Însă, spre finalul lui începe să se aștearnă liniștea în viața ta. Vin multe schimbări la locul de muncă și depinde doar de tine pe ce drum vei porni mai departe.

Capră / Oaie

Astrele îți aduc în cale înțelepciunea și asta te va ajuta să îți croiești propria cale, după regulile tale. Trebuie să te obișnuiești cu asta și să pui în aplicare lecțiile învățate în ultima perioadă.

Maimuță

Ești pe cale să te transformi fizic și psihic. Anul Tigrului de Apă este unul cu noi începuturi. Pe plan profesional evoluezi mai mult ca niciodată.

Cocoș

Ți-ai asumat prea multe responsabilități anul acesta, așa că în 2022 te resimți din plin. Trebuie să înveți să te pui pe tine pe primul plan.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce vei face de sarbatori :-)

Câine

Muncești foarte mult, iar asta îți aduce satisfacții majore pe plan financiar. Însă, trebuie să ai mare grijă și la viața ta sentimentală. Dă-ți voie să te bucuri din plin și de iubire.

Mistreț

Începutul anului îți aduce niște momente de fericire, dar apar niște obstacole spre vară. Important este să înțelegi ce anume le-a cauzat și să rezolvi acele probleme.

Șobolan 

Anul Tigrului de Apă este un an al bogăției, dar și cheltuielile sunt pe măsură! Însă, multe dintre ele reprezintă niște investiții importante, din care vei avea enorm de câștigat în viitor.

Bivol

Ai parte de răsturnări de situație în familie, de vizite neașteptate și de vești mai puțin plăcute. Dar vei reuși să îți găsești puterea de care ai nevoie ca să mergi mai departe cu mult curaj.

Citeste si:  Horoscop chinezesc. Compatibilitate si caracteristici zodii.

Tigru

Astrele îți scot niște necazuri în cale, dar asta se întâmplă doar ca să vezi ce anume ai greșit în trecut. Primești șansa de a repara erorile înainte de a fi prea târziu.

Iepure

Îți dorești enorm să le schimbi viața celor dragi, dar nu trebuie să faci asta cu prețul sănătății tale. Învață lecția echilibrului!

Dragon

Te simți pierdut și singur, dar asta pentru că inima ta este înconjurată de ziduri înalte. Dacă le vei lăsa jos, vei avea șansa unei mari iubiri în anul următor.

Șarpe

Apar ape neliniștite în familie, iar în relația de cuplu treci prin niște cumpene. Însă, reușești să găsești ajutor și să rezolvi toate obstacolele pe care ți le scoate în cale anul Tigrului de Apă.

 

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.