fbpx

Horoscop. Compatibilitatea Leului cu celelalte zodii

HOROSCOP BERBEC

Compatibilitate Leu-Berbec

Leul si Berbecul formeaza o combinatie pozitiva daca nu vor incerca amandoi sa  conduca. Leu apreciaza initiativele Berbecului iar Berbecul nu se lasa coplesit de ideile mari si puterea Leului. Ambele semne sunt extrovertite si vibrante. Daca pui laolalta creativitatea Leului si energia Berbecului in mod sigur nu vei avea ca rezultat un cuplu care joaca carti si citeste o carte sambata seara. Vor participa din plin la parada sau petrecere, se vor zbantui in discoteca si se vor speria de moarte la cinema. Leilor le place sa aiba ce este mai bun pentru ca simt ca asta merita iat Berbecii li se vor alatura bucurosi pentru ca au exact aceeasi conceptie.

HOROSCOP TAUR

Compatibilitate Leu -Taur

Daca cei doi nu practica compromisul, atunci se va instala conflictul. Leul prospera in atentie si afectiune. Taurul este impartit in 2. Deseori lasa sa fie dominat de leu, pana cand, intr-o zi, rolurile se vor inversa. Ideile marete ale leului pot deranja taurul conservator. Cand acest cuplu incearca sa isi impuna, fiecare, ritmul pasional in frumosul lor (budoir) nu pot fi nicicand fericiti. Lucrurile vor fi torentiale, toride si tactile si splendid de senzuale. Peste toate, Taurii sunt semnul pasiunii si leul este unul dintre cele 2 simboluri ale amorului, asa ca acest cuplu avar va gasi extazul si fantastica realizare unul in bratele celuilalt. Este doar o problema, momentul in care ei coboara din lumea lor emotionala in lumea reala, totul poate incepe sa mearga dureros de prost, deoarece refuza sa vada lucrurile din puctul de vedere al celuilalt. Amandoi pot fi intransigenti si niciunul nu isi v-a schimba parerea. Leii cred ca ei au dreptate si nu vor alta opinie decat cea a lor indiferent de ce spui sau ce faci. Astfel daca cei doi amorezi certareti vor ca relatia lor sa mearga, trebuie sa se uite in dictionar ca sa descopere intelesul tuturor genurilor de cuvinte, de exemplu sacrificiu, dipomatie si adaptare. Altminteri, vor descoperi ca, cuvinte ca dragostea, loialitate, nu va mai inseamna niciodata nimic. Din cauza aceasta vor munci cu sarguinta pentru relatia lor.

Citeste si:  Cupa Academiei 2008

HOROSCOP GEMENI

Compatibilitate Leu – Gemeni

La nivel mental si intelectual cei doi sunt compatibili. Leului ii place sa fie  in centrul atentiei si se simte neglijat cat Gemenii isi canalizeaza interesul in alte directii. Dorinta Leilor de a prelua controlul va restrange cumva spiritul liber al Gemenilor. Daca cei doi se pun de acord in privinta libertatilor pe care le au unul fata de celalalt, ar putea avea o relatie foarte buna. Iubesc sa rada impreuna si sa descopere lucruri noi. Gemenii ii vor relaxa pe Lei iar Leii, la randul lor vor transmite Gemenilor putin din generozitatea si caldura lor. Diplomatia Gemenilor si spiritul iertator al Leilor ar trebui sa fie de ajuns pentru a aplana orice conflict izbucnit intre ei. Ideea lor de o seara reusita este: cinema, restaurant si repede acasa pentru o partida. O data ajunsi intre asternuturi se vor topi unul in bratele celuilat. In viata de zi de zi vor continua sa fie un cuplu iubitor iar copilarosul Geaman va cuceri inima mare a Leului.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.