fbpx

Mituri despre infidelitate

Mituri despre infidelitate

Infidelitatea a fost un subiect vesnic viu si actual, pe seama caruia au curs rauri de cerneala in incercarea de a intelege ce-i determina pe oameni sa tradeze. In felul acesta au aparut si cateva mituri despre infidelitate, unele de-a dreptul neadevarate.

1. Barbatii inseala mai mult decat femeile:

Sunt si destule urmase ale Evei care gusta din fructul oprit al pasiunii de cate ori au ocazia. Diferenta consta insa in curajul de a recunoaste sau nu daca au gresit. In vreme ce barbatii au chiar prostul obicei de a se fali cu aventurile lor erotice, femeile sunt mai discrete si nu se destainuie decat in cazuri exceptionale.

Citeste si:  Sex toys - mituri si adevaruri

2. O relatie extraconjugala se bazeaza mai mult pe sex:

Se pare ca mai mult de 20% din cei care au marturisit ca au avut o aventura in timpul casniciei, s-au implicat si emotional, iar comunicarea excelenta dintre ei si noii iubiti a fost unul dintre principalele motive ale povestii lor de amor.

Citeste si:  Dovezile de iubire

3. Noul partener este obligatoriu mai frumos si mai destept:

De foarte multe ori, incornoratii au ocazia sa descopere ca inlocuitorul nu este nici cel mai frumos si nici cel mai inteligent de pe pamant, ba dimpotriva.

4. E mai bine sa stii atunci cand esti inselat:

Unii psihoterapeuti recomanda ca, odata ce ai calcat stramb si constiinta iti da cosmaruri, e bine sa nu marturisesti pacatul in fata partenerului. Ingroapa-l pe veci in cele mai ascunse cotloane ale creierului si sufletului tau. O astfel de dezvaluire socanta, facuta chiar si cu cele mai bune intentii, poate provoca adevarate furtuni sentimentale si maritale.

Citeste si:  Interventii chirurgicale estetice in zona intima. De cate feluri sunt?

5. Doar cei care au probleme in casnicie isi inseala partenerii:

Sunt cazuri cand aparitia unui alt partener este un semn ca avem probleme in mariaj. De cele mai multe ori insa, oamenii au aventuri extraconjugale fara sa aiba necazuri acasa. Motivele par a fi curiozitatea sau dorinta de a capata mai multa experienta.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.