Sexul in locuri publice

Realitate sau simpla fictiune? Se intampla cu adevarat sau e pura imaginatie si orgoliu? Si daca se intampla, care sunt motive care determina o astfel de eliberare publica? Un studiu facut acum cativa ani concluziona faptul ca oamenii se angajeaza in relatii sexuale in locuri publice pentru ca riscul de a fi prinsi in timpul actului sexual creeaza o situatie foarte excitanta datorita cantitatii mari de adrenalina produsa. Hai sa trecem in revista cateva dintre motivele pentru care unii dintre noi recurg la o astfel de actiune.

Primul ar fi spatiul. Spatiul public devine o optiune viabila atunci cand pur si simplu nu exista alt loc. Adolescentii pot alege bancheta din spate a masinii parintilor sau locurile retrase de prin parcuri.

Citeste si:  Alarma! Se masturbeaza!

Urgenta
Exista un moment in fiecare relatie cand excitatia si tensiunea sexuala din cuplu este atat de ridicata incat nu poti amana un act sexual. O padure, un lan de grau, o barca, sunt locuri total neconventionale pentru o astfel de partida, dar care devin brusc locatia perfecta.

Lauda
Uneori oamenii dau peste oportunitatea de a se angaja intr-un act sexual intr-un loc atat de unic, special sau salbatic incat vor face acest lucru pur si simplu pentru a avea cu ce se lauda. Locuri publice incluse: ultimul etaj al unei cladiri imense, un obiectiv turistic sau chiar toaleta unui avion ce abia a decolat.

Citeste si:  Adio: cu cantec sau fara?

Legenda
Unele locuri au o reputatie ca fiind locatii perfecte pentru a face sex. Cea mai notabila este plaja care a fost atat de romantata incat au inventat si o bautura de dupa cucerire: „Sex on the beach”

Diversificare
Pentru unele cupluri este foate important sa faca tot timpul lucruri noi pentru a tine aprinsa flacara. Aceasta cautare asidua pentru lucruri noi de facut ii poate aduce pana in situatia in care vor face sex intr-o cabina telefonica, in lift, cluburi sau discoteci, avioane sau trenuri. Pentru unii dintre ei sexul in locuri publice se transforma in adevarate acte de exhibitionism, excitandu-se stiind ca altii oameni ii aud sau ii privesc.

Citeste si:  Prima mea "experienta". Cum putem pierde totul intr-un minut

Obraznicie
Copii sau adolescentii care au fost educati ca sexul este un lucru murdar sau obraznic sunt mult mai predispusi sa se angajeze intr-un astfel de act sexual. Printre locatiile preferate de „obraznicaturi” se numara biroul sefului, dormitorul parintilor sau chiar loja de la teatru.

Lista ramane deschisa celor care simt ca au ceva de adaugat iar pentru ceilalti un mic sfat: daca bungee jumpingul inseamna o portie prea mare de adrenalina pentru Dvs., atunci cu siguranta trebuie sa incercati sexul in public.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.