fbpx

Probleme in cuplu. Ejacularea precoce

Ejaculare precoce

Si pentru ca ne-am propus printre altel, e sa vorbim deschis despre problemele prin care trec cuplurile…Vom vorbi si despre ejacularea precoce. O problema de care se poate lovi orice cuplu la un moment dat, chiar si cei care acum ceva vreme aveau nopti de sex pasionale.

Dar de ce este o problema, ejacularea precoce pentru un cuplu? Prin simplul fapt ca produce o insatisfactie. Aceasta insatisfactie este atat a barbatului, cat si a femeii. Fiind una comuna, putem sa o consideram mai curand ca fiind o problema a cuplului sau una individuala?

Citeste si:  Prea multa libertate strica

Aceasta situatie o putem aborda atat din punct de vedere individual, ca o problema personala care vorbeste despre situatia barbatului, dar si ca o dificultate a legaturii de cuplu.

Trebuie sa intelegem in primul rand ca un act sexual nu este izolat de restul relatiei, ci este o consecinta a legaturii dintre cei doi pateneri iar ceea ce se intampla in mintea fiecaruia dintre participanti este important.

Ejaculare precoce intervine cel mai des atunci cand partenerul se gandeste ca nu isi poate satisface partenera. Este ca si cum inconstient sau constient, ea emite o cerere pe care el nu o poate – desi, doreste – sa o satisfaca. Acest context conduce la cresterea anxietatii.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.