Cele mai hot pozitii sexuale

Sexul – un subiect tabu pentru majoritatea dintre noi. Ne place sa-l facem, insa ne este cam greu sa vorbim despre el cu oricine, chiar si cu partenerul de cele mai multe ori.

Felul in care ne dedicam celuilalt si pozitia in care il practicam ne ofera momente frumoase, placere si senzatii noi.
Cu cat incerci mai multe pozitii sexuale , cu atat experientele erotice vor fi mai satisfacatoare si mai incintante.

Citeste si:  Cum sa impresionezi un barbat la prima intalnire

– Una dintre cele mai hot pozitii sexuale este preferata barbatilor mai ales : „Doggy style” este o pozitie menita sa ofere placere ambilor parteneri. Actul este executat in genunchi, ea cu spatele, aplecata usor spre fata. Aceasta pozitie permite actului sa fie unul intens, asa ca daca nu l-ai practicat pana acum, te sfatuim sa urmezi pasii incet.

– O alta pozitie sexuala la fel de incitanta este aceea cand femeia se afla deasupra. In acest fel, ea este cea care detine controlul, miscarile, viteza sau intensitatea actului sexual. Contactul vizual cu partenerul poate da o intensitatea sporita actului.

Citeste si:  Timpul incepe maine

– Pozitia „misionarului” este o pozitie sexuala clasica , dar care ofera foarte multa placere. Femeia sta culcata pe spate, iar partenerul se asaza deasupra. Aceasta pozitie este folosita atat de experimentati, cat si de incepatori.

– In picioare nu este una dintre cele mai confortabile pozitii, insa daca gasesti un punct de sprijin, lucrurile se schimba. Singurul avantaj al acestei pozitii este ca este foarte rapid si excitant.

Citeste si:  Iubim real in spatiul virtual

– Pozitia „Rodeo” este asemanatoare cu cea in care femeia se afla deasupra, dar cu spatele la partener. Controlul il detine din nou partenera, insa este placut ca in acest timp partenerul se poate juca cu sanii tai, lucru care sporeste intensitatea actului sexual.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.