Greseli in cariera

Esti concediata! Aceasta este o fraza succinta care loveste de multe ori femeile muncitoare. De ce se intampla asta? De ce multor oameni profesionisti li se intampla sa auda aceasta fraza in mod frecvent?
Greseala nr.10: Nu ai un plan de viata. Toti oamenii de succes au un plan clar, fie ca este memorat, fie ca este notat. Ei il creaza si se gandesc la el des.
Greseala nr.9: Nu iti adaptezi cunostiintele.
Peisajul afacerilor este in continua schimbare si exista mai multa cerere pentru joburi decat oferta. Daca nu ramai in pas cu colegii tai si cu aceia ce isi doresc un job inseamna ca isi semnezi sentinta la moarte.
Greseala nr.8: Pierderea perspectivei
Oamenii de afaceri intuitivi recunosc ca, in ciuda incercarilor lor de a face totul corect, uneori se apropie momentul de a cere sfaturi si perspectiva unui prieten respectat, coleg sau chiar „antrenor”de afaceri. Aceia care nu recunosc acest lucru, sunt destinati neangajarii.
Greseala nr.7: Nu dai rezultate
Invingatorii in afaceri stiu ceea ce este bine.
Greseala nr.6: Stii toate raspunsurile
Cunostiintele sunt puterea. Nu uita acest lucru.
Greseala nr.5: Uiti sa acorzi credit altora
Greseala nr.4: Te inconjori de pierzatori
Greseala nr.3: Iti pierzi calmul mult prea repede
Greseala nr.2: Iti dai mult prea multa importanta la locul de munca
Greseala nr.1: Iti barfesti seful. Nu stii niciodata cine te poate auzi atunci cand iti vorbesti seful de rau, asa ca ar fi mai bine sa te abtii si sa iti vezi de treaba ta. Vei fi mult mai apreciata in acest fel.

Citeste si:  S-a lansat FashionUp.ro! - primul mall online

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.