Atitudinea la locul de munca

Atitudinea de la locul de munca poate sa fie unul, daca nu cel mai important aspect al modului in care te vad ceilalti din companie si modul in care te simt si te percep colegii.
Prima impresie poate sa fie un lucru greu de zdruncinat in special daca este una proasta. Cu alte cuvinte, odata ce ti-ai capatat reputatia de lenes sau orice alta eticheta negativa, poate sa fie greu sa scapi de ea.
Gandeste-te la cineva cu care ai lucrat care poate nu a muncit atat de mult pe cat te-ai asteptat si apoi gandeste-te la modul in care te-ai simtit de fiecare data cand a trebuit sa lucrezi cu respectiva persoana.
Perceptia este deseori reala si odata ce oamenii isi fac o idee in mintea lor despre cineva sau ceva, poate sa fie dificil sa ii faci sa gandeasca diferit.
Atitudinea de la locul de munca poate sa te defineasca uneori mai mult decat o poate face munca. In acest fel colegii vor vedea daca esti de incredere, competent, inteligent si cineva pe care se poate baza.
Unul dintre cele mai rele sentimente este acela sa lucrezi cu oameni carora nu le pasa.
Atunci cand ne gandim la oamenii cu care am lucrat si care erau pozitivi, ne amintim ca aduceam o atitudine pozitiva la locul de munca.
Ei tind sa preia initiativa si sa fie de incredere. Ei sunt persoane pe care le admiri si cu care iti place sa lucrezi. Ei nu se plang si nu isi vorbesc de rau compania sau colegii. Ei incearca sa nu ii deranjeze pe cei din jur pentru ca isi fac propria treaba. Acestia sunt oamenii carora le duci lipsa in companie.
O atitudine pozitiva la locul de munca poate sa determine gradul de succes pe care il vei avea. Totusi, acest lucru poate sa fie greu de atins mai ales atunci cand totul merge prost.
Aminteste-ti ca doar tu esti responsabila pentru ceea ce se intampla in cariera ta si pentru succesul tau.
Incearca sa faci ce e cel mai bine pentru tine si incearca sa dai tot ce ai mai bun din tine.
Lucrurile nu sunt intotdeauna atat de rele pe cat par, asa ca mai arunca o privire inca o data si analizeaza-le.
Gandeste pozitiv, asa cum ar trebui sa fii.

Citeste si:  Let's Do It, World! Let's Do It, Romania!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.