Romante romanesti in acorduri de jazz la ce de-al doilea concert Jazz’n Foisor

Aylin & The Lucky Charms au creat o atmosfera unica duminica, in Parcul Cismigiu, la ce de-al doilea concert din seria de evenimente Jazz’n Foisor. Timp de o ora, artistii au incantat publicul cu romante romanesti interpretate in ritm de jazz, dar si cu piese din repertoriul propriu.

Cel de al doilea concert al festivalului Jazz`n Foisor din aceasta duminica a fost unul inedit pentru publicul bucurestean. Cele cateva sute de oameni care au participat la evenimentul din Parcul Cismigiu au avut ocazia de a asculta o parte dintre cele mai indragite romante romanesti, cantate in stilul caracteristic Aylin & The Lucky Charms. Astfel, piesa Fericirea are chipul tau a Mihaelei Runceanu, poezia Ce bine ca esti a lui Nichita Stanescu, dar si alte melodii romanesti au cunoscut o interpretare noua, in acorduri de jazz. Totodata, artistii au adus publicului si cateva piese de pe albumul Cloud, primul album pop-jazz al trupei.

Citeste si:  Publicul de la concertul Depeche Mode poate merge la BESTFEST cu aceleasi bilete

foto

Concertul din Parcul Cismigiu a fost cel de-al doilea din seria de trei evenimente pe care Aylin & The Lucky Charms le vor sustine in aceasta luna. Urmatorul concert va avea loc pe data de 24 august, in Parcul Kiseleff.

Jazz’n Foisor este un festival independent care isi propune sa le aduca bucurestenilor o alternativa culturala de a petrece timpul liber. Intrarea este libera.

Citeste si:  Ce n-ai vrea sa stie altii despre zodia ta!

foto

Despre Aylin & The Lucky Charms

Aylin & The Lucky Charms sunt unii dintre putinii artisti din tara noastra care abordeaza stilul muzical jazz, ei lansand primul album de pop-jazz, intitulat Cloud, in anul 2013. Acesta a fost extrem de apreciat, atat de catre publicul din Romania, cat si de catre cei din afara granitelor, cateva dintre piesele de pe album regasindu-se in playlist-urile unor radiouri renumite din Germania si Turcia.

Citeste si:  Celelalte Cuvinte aniverseaza 32 de ani, la Hard Rock Cafe din Bucuresti

Recent, Aylin & The Lucky Charms au reusit performanta de a se numara printre finalistii Unsigned Only Music Competition, un concurs international dedicat artistilor independenti. Astfel, dintr-un total de 8.000 de piese inscrise in competitie de catre artisti din peste 100 de tari, Chemistry a lui Aylin & The Lucy Charms a ajuns in top 14 cele mai apreciate piese pop.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.