fbpx

Sotii tac

In „Click”, continua scandalul divelor Monica Columbeanu si Iulia Albu. De aceasta data, din perspectiva sotilor. Irinel Columbeanu apare ca fiind neafectat, nedorind sa faca niciun fel de declaratie.

Cele doua isi continua cearta nu direct insa, ci prin presa. Sotii sunt insa aplica regulile diplomatiei cu mai mult succes si, procedand astfel, bine fac.

Citeste si:  Construirea brandului profesional

Mihai Albu a afirmat ca il respecta pe Irinel Columbeanu si ca ii este recunoscator pentru ajutorul primit la organizarea nuntii sale. Acesta i-a imprumutat designerului sistemul sau de sonorizare si l-a consiliat in legatura cu decorul. Mihai Albu a mai afirmat ca nu stie in ce fel ar fi putut sotia sa s-o influenteze negativ pe Monica Columbeanu si ca, probabil, raceala dintre cele doua a venit ca urmare a faptului ca nu au prea multe in comun, avand stiluri de viata diferite.

Citeste si:  De Sfantul Valentin, la Muzeul Satului!

Iulia spune ca este adevarat faptul ca a sunat-o in repetate randuri pe sotia miliardarului, dorind sa clarifice situatia. Aceasta a refuzat insa sa raspunda apelurile. Iulia a motivat refuzul varsta frageda si lipsa de experienta ale Monicai Columbeanu si a mai precizat ca acum sunt simple cunostinte.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.