Festivalul JAZZ’N FOISOR incepe duminica

Primul concert din cadrul celei de a doua editii a festivalului Jazz’n Foisor va avea loc duminica, 10 august, in parcul Herastrau. Invitatii acestei editii sunt Aylin & The Lucky Charms care vor concerta in foisorul de langa intrarea spre Insula Trandafirilor, incepand cu ora 18.30.

Concertul din data de 10 august va fi primul dintr-o serie de trei evenimente pe care Aylin & The Lucky Charms le vor sustine in luna august. Astfel, artistii vor urca din nou pe scena festivalului Jazz`n Foisor pe data de 17 august in parcul Cismigiu si pe 24 iunie in parcul Kiseleff.

Citeste si:  Au fost lansate Dictionarele limbajului poetic eminescian

Jazz’n Foisor este un proiect cultural al carui scop este acela de a readuce jazz-ul in atentia publicului bucurestean, dar si de a le oferi acestora o alternativa de petrecere a timpului liber. Totodata, festivalul reprezinta o manifestare a muzicii de calitate intr-un cadru verde, relaxant si deschis publicului de toate varstele. Intrarea este libera.

Despre Aylin Cadir

Aylin Cadir este o cunoscuta cantareata si actrita din Romania, care s-a lansat pe piata muzicala in anul 2008. Artista este una dintre putinele cantarete din tara noastra care abordeaza stilul muzical jazz, ea lansand primul sau album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, in anul 2013. Tot in 2013, Aylin a format si propria sa trupa de instrumentisti, The Lucky Charms.
Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atat de catre publicul din Romania, cat si de catre cei din afara granitelor, piesele artistei regasindu-se in playlist-urile unor radiouri renumite din Germania si Turcia.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 26 mai - 1 iunie
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.