Stres si acnee

Precum majoritatea problemelor pe care le are pielea, acneea poate sa fie inrautatita din cauza stresului. Din pacate, inrautatirea poate sa duca in schimb la mult mai mult stres, si acest ciclu vicios poate sa fie greu de combatut. Este important sa te documentezi si chiar sa consulti medicul specialist pentru a descoperi si pentru a cunoaste toate optiunile de tratament disponibile. In nici un caz nu trebuie sa accepti aceasta problema ca atare si sa te gandesti ca nu poate fi rezolvata.
Unul dintre cele mai importante lucruri in tratarea acneei este ingrijriea si curatarea adecvata a pielii. Evida cremele si gelurile dure. Opteaza pentru un demachiant si un gel de curatare foarte delicat.
Este adevarat ca acneea poate si lasa de cele mai multe ori urme, semne, cicatrici pe fata, insa cu timpul se pot vindeca.
In ceea ce priveste cicatricile, dermatologul tau iti poate sugera apelarea la chirurgia estetica, daca el considera ca este nevoie. Chirurgia estetica poate indeparta cicatricile. Operatiile cu laser sunt de cele mai multe ori cele mai eficiente. O alta optiune este sa se transfere grasime dintr-o parte a corpului pe fata. In unele cazuri, un simplu tratament poate ajuta la scaparea de cicatrici.

Citeste si:  Cercetatorii spanioli au descoperit ca uleiul de masline previne aparitia ulcerului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.