Infectie urinara

Infectia tractului urinar este cauzata de bacterii, si afecteaza toate partile tractului urinar . Bacteria ajunge in tractul urinar si infecteaza mai multe parti ale lui, cauzand infectia tractului urinar. Cistita este termenul folosit pentru aceasta infectie.
Infectiile de acest tip sunt considerate de multe ori a fi superficiale, cum ar fi prostata. Privita dintr-o perspectiva microbiologica, infectia tractului urinar exista atunci cand microorganisme patogene sunt detectate in urina. In majoritatea cazurilor mai mult de 100 000 de organisme pe mililitru indica o infectie. Totusi, bacterii importante din urina lipsesc in unele cazuri, mai ales la pacientii in care simptomele clare pot fi vazute in infectie.
Infectiile care apar in urma unui tratament prelungit cu antibiotice pot fi datorita persistentei anumitor substante in organism. De asemenea, infectia tractului urinar poate sa fie rezultatul unor probleme renale sau de prostata netratate sau a colonizarii vaginale sau intestinale conducand la o infectie mare. Totusi, aceasta infectie poate fi tratata cu ingrijire maxima si tratament corespunzator.
Infectia urinara nu este ceva de speriat, insa poate fi uneori dureroasa si extrem de jenanta. Modul in care ea actioneaza poate crea un disconfort evident.
Daca prezentati simptome de infectie a tractului urinar, atunci ar fi bine sa consultati medicul de familie, pentrua va indruma urmatorii pasi si pentru a va da tratamentul corespunzator.

Citeste si:  Varsta de la care copiii pot munci

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.