Sophia de Romania – o colectie Laura Vargalui

Pasiunea pentru moda si stilul vestimentar noncomformist au propulsat-o in randul persoanelor publice imbracate atipic, care rup tiparele si au curajul sa abordeze un stil propriu, original. Colectioneaza palarii vechi, imbina hainele la moda cu piese vintage, iese in amiaza mare la plimbare cu voaleta si nu se sfieste sa cotrobaie in magazinele second hand din marile capitale ale Europei.

fotofoto

Aceasta este Sophia, sofisticata si speciala, artista indragostita de iubire si frumos. Din pasiunea ei pentru hainele altfel s-a nascut brand-ul SOPHIA de ROMANIA, un brand care isi doreste sa se impuna pe piata de moda autohtona si nu numai si care e gata sa isi faca debutul pe 10 decembrie, la orele 19.00, intr-un cadru atipic, plin de poveste si mister, la Scoala De Fete (fostul liceu Zoia Kosmodemyanskaya) de langa Gradina Icoanei. Este pentru prima data cand o scoala cu istorie din Bucuresti, considerata cladire de patrimoniu, gazduieste o prezentare de moda neconventionala.

Citeste si:  Iutta lanseaza colectia Dor de romanesc printr-o colectie de doruri alaturi de La Blouse Roumaine

foto

Partenera Sophiei este Laura Vargalui, una dintre cele mai renumite stiliste de la noi, cea care a avut grija multi ani de imaginea artistei. Despre Sophia de Romania, Sophia vorbeste ca despre o lume fascinanta: “Sophia de Romania este croitoreasa casei regale a spiritului. O femeie completa in slujba a tot ce este”.

foto

Colectia #1 este alcatuita din 50 de piese unicat. Designerul ei, Laura Vargalui, crede ca toate femeile sunt regine, iar societatea le-a transformat in sclave.

Citeste si:  Trend report - kaki pentru primavara

foto

Am creat o colectie pentru regina din tine. Societatea de consum a transformat garderoba femeii moderne in copie la copie. Media te invata sa fii ca cineva. Sophia de Romania se adreseaza femeilor care stiu ca orice ar spune altcineva, ele sunt zeite, spirite eterne, fara inceput si fara sfirsit. Divinitatea si puritatea femeii consta si in curajul de a te detasa de multime si a te exprima prin hainele pe care alegi sa le porti. Haine care rezoneaza cu cine esti tu cu adevarat, fara prejudecati si fara preconceptii.

Citeste si:  Noi stiluri de jeans pentru toamna

foto

Designer: Laura Vargalui
Fotografie: Corina Olaru
Modele: Ana Maria Gheorghe, Ada Musat, Maria Mora, Paul Dunca
Make-up: Nicoleta Timus
Hair: Geta Voinea


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.