Pas du Tout – Urban Warrior

Gandit ca un mix energic de elemente dark, taieturi aproape matematice, forme versatile si materiale premium, brandul Pas Du Tout isi revendica provenienta din zona esteticului Dark Chic. Discretele referinte din zona Goth se impletesc cu jocuri abile ale senzualitatii feminine traduse in texturi diafane, modele second skin, dar si extrem de structurate, ce permit expresia totala a corpului feminin.

Tusa luxurianta provine din utilizarea blanurilor, tweed-ului, pielii, jerseului, tulle-ului, dar si a unor materiale high tech precum neoprenul, trademark absolut al intregului univers conceptual.

Citeste si:  Colectia Wonderbra by Dita Von Teese

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Pas Du Tout s-a nascut din si pentru imaginatie, dar si din dorinta de a o face palpabila si, mai ales, purtabila. Madalina Dorobantu, detinatoarea celui mai sonor boutique club din Bucuresti, Gaia, impreuna cu intreaga sa echipa de creatie, au creat o colectie-statement, al carei ADN imbina datele cool cu senzualitatea, dar si accentele minimaliste cu o decadenta controlata. Platformele si cizmele manechinelor au fost create in colaborare cu Mihaela Glavan.

Citeste si:  Geanta Iutta figureaza intr-un film romanesc de Mick Davis, regizorul celebrului ”Modigliani”

Urban Warrior este, in esenta, o colectie „razboinica”. O colectie tributara razboaielor pe care le-am purtat in trecut, dar si celor cu care ne confruntam astazi, acum, aici. Am inlocuit campurile de lupta cu orase, sabiile cu cuvinte, scuturile cu haine, strigatele de lupta cu manierele si zeii cu icon-urile. Dar continuam sa luptam. Luptam in permanenta. Luptam cu ceilalti, luptam cu idei, emotii, culori, texturi, sunete, limite, spatii, orizonturi, lipsuri, excese, teorii, realitati.

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, click aici.

Citeste si:  Pantofii perfecti pentru outfit-ul perfect

Astfel, aceasta prima colectie a brandului duce estetica luptei pe teritoriul modei, traducand o colectie perfect articulata in care contrastele coexista intr-un duel al formelor, texturilor si taieturilor: rochii transparente all black, alaturate jachetelor din piele, neopren sau blana.

Melanjul de texturi contradictorii, liniile drepte alternand cu impreciziile asimetrice, imprima colectiei o nota experimentala intr-o experienta absoluta a contrastelor. Alaturi de haina din neopren, piesa-statement, ce poarta semnatura unica a brandului, se disting o suita de alte creatii singulare, precum kilturile masculine sau cardiganul din plasa.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.