Esti o fashion victim

Suntem femei si este foarte adevarat faptul ca ne place sa avem cat mai multe haine, sa ne imbracam in fiecare zi diferit, sa avem haine fine si scumpe si mai ales sa avem cum sa le combinam pentru a arata mereu bine.
Accesoriile sunt la fel de tentante pentru garderoba unei femei, avand in vedere ca am vrea, daca s-ar putea sa avem accesorii pentru fiecare tinuta in parte..
Totusi aceste investitii sunt destul de costisitoare, mai ales daca esti o victima a modei, si iti place sa fii mereu in ton cu ultimele trend-uri. Cum poti sa-ti dai seama daca esti sau nu o victima a modei? Foarte simlu: fa o lista cu toate chetuielile pe care le-ai facut in ultima saptamana. Daca mai mult de jumatate din acestea tin de haine, accesorii si farduri, lucrurile sunt evidente: esti o fashion victim.
Daca vrei sa scapi de aceasta „boala”, trebuie in primul rand sa-ti faci o scurta analiza a bugetului si sa iti imparti cheltuielile lunare si facturile, iar restul sa il aloci hainelor, cosmeticelor si altor lucruri fara de care nu poti trai.
Inainte de a da iama in magazine, in cautare de noi haine, mai bine arunca un ochi in dulap si vezi ce haine mai ai, dar de care in mod sigur ai uitat, avand in vedere ca iti tot cumperi, dar nu ai timp sa le porti pe toate. Incearca sa le combini pe cele vechi cu cele noi, pentru a da viata altor tinute, fara a mai arunca cu banii in stanga si dreapta.
Stim ca iti place sa fii mereu in pas cu moda, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai cel putin o piesa din fiecare colectie noua care apare pe piata. Renunta la „etichete” si creeaza-ti propriul stil vestimentar.
Acest lucru il poti privi ca pe o noua provocare pe care trebuie sa o castigi. Avand in vedere ca esti o fashion victim, cu siguranta cunosti foarte bine trend-urile si nu vei avea probleme atunci cand iti vei alege tu singura ce haine sa porti, fara a apela la reviste de moda sau la sfaturile vreunui designer. Fii propriul tau stilist, joaca-te cu materialele,accesoriile si culorile astfel incat sa fii mereu originala si sa atragi privirile, chiar si atunci cand mergi la supermarket sa cumperi mancare pentru catel.

Citeste si:  Accesorii rochie fara bretele

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.