Moartea lui Cupidon în 2 acte

2880 de minute de interacţiuni artistice şi neconvenţionale

The ARK – Bursa mărfurilor creative ÅŸi My Grandma’s Backyard vă invită pe 14 ÅŸi 15 februarie la o ediÅ£ie specială Anti Valentine’s Day.

FascinaÅ£i de neobiÅŸnuit, măcinaÅ£i de dorinÅ£a de a face altfel lucrurile, de a căuta idei noi ÅŸi experienÅ£e inedite, The ARK – Bursa mărfurilor creative ÅŸi My Grandma’s Backyard lansează Moartea lui Cupidon, un eveniment ce deÅ£ine toate ingredientele pentru a îi atrage pe cei ce vor să savureze un mix de modă, fotografie, muzică ÅŸi delicatese tradiÅ£ionale siciliene.

Citeste si:  Outfit-uri de club

Pentru cei sătui de ciocolată în formă de inimioare, de buchetul de flori cumpărat în grabă şi pentru că aşa trebuie, de felicitările cu cele mai anoste texte, de astrogramele de cum vă potriviţi unul cu altul, Moartea lui Cupidon oferă la schimb un spaţiu al interacţiunilor artistice şi culturale neconvenţionale.

Astfel, pe 14 februarie de la ora 12:00 intră în scenă My Grandma’s Backyard Fashion Fair la parterul clădirii The Ark – Bursa de mărfuri creative. Rând pe rând îşi vor face apariÅ£ia creaÅ£iile semnate de Rozalb de Mură, George Enache, Veronica Vartic, Andreea Bădală, Zasha, Coca Zaboloteanu, Arina Varga, Naive Design, O by Nes, Fandacsia ÅŸi mulÅ£i alÅ£ii. După ora 20:00, distracÅ£ia se mută în subsol pe ritm de muzică Pop, Indie, Electro, acolo unde va putea fi admirată ÅŸi expoziÅ£ia de fotografie erotică a lui Cristian Crisbăşan. Pe 15 februarie, după ora 12.00, muzica ambientală, surprizele, băutura ÅŸi concursurile continuă alături de My Grandma’s Backyard Fashion Fair.
Preţul biletului de intrare la acest eveniment este în valoare de 15 RON.

Citeste si:  Rochia camasa - ghid de buna purtare

14 Februarie

12:00 My Grandma’s Backyard Fashion fair, muzică (DJ Dropdread),
cocktails, prăjituri siciliene, concursuri şi o mulţime de alte
surprize
Expoziţie foto Cristian Crisbăşan deschisă pe tot parcursul târgului
Petrecere

15 Februarie

14:00 My Grandma’s Backyard Fashion fair, muzică (DJ Dropdread),
cocktails, prăjituri siciliene, concursuri şi o mulţime de alte surprize

Citeste si:  Bucharest CATWalk by Mihaela Glăvan

Loc: The ARK, Uranus – Rahovei 196 A, vis-à-vis de Piaţa de Flori George Coşbuc.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.