Aplicatie IT pentru moda lansata in PREMIERA MONDIALA la RFTB

Pentru ca Salonul RFTB s-a impus ca un eveniment in care lumea modei poate afla tot ce este nou in domeniu si in aceasta editie va avea loc o lansare de exceptie. In premiera mondiala, un startup din Silicon Valley avand departamentele de cercetare si dezvoltare in Cluj-Napoca si Seattle lanseaza in cadrul RFTB o aplicatie care va schimba complet si definitiv moda.

Echipa TULEMOD a creat o aplicatie care sprijina distribuitorii si brandurile in realizarea de stocuri virtuale pentru ecommerce, oferind utilizatorilor – potentiali cumparatori – o noua experienta online inedita si antrenanta. Prin intermediul unui avatar realist, utilizatorul va putea incerca hainele pentru a vedea cum i se muleaza pe corp sau cum se asorteaza, vizualizand rezultatul probei virtuale in miscare.

Citeste si:  Cum te-mbraci daca ai corpul in forma literei A

Aplicatia IT oferita de Tulemod va fi folosita atat de clientii online, cat si de designeri sau lanturile de distributie ajutand la stimularea pietei pentru receptarea noilor creatii. De asemenea, ea va implica utilizatorii in procesul decizional oferind distribuitorilor un model bazat pe cerere, minimizand astfel riscurile investitiei. Aplicatia se va propaga in mediul online prin posibilitatea utilizatorilor de a-si distribui imaginea avatarului propriu prin intermediul retelelor sociale (Facebook, Twitter sau Pinterest). Activitatea utilizatorilor va oferi profesionistilor informatii despre pozitionarea brandului si preferintele clientilor, dar si date si statistici in timp real ce vor putea fi folosite la previziunea tendintelor.

Citeste si:  SEXUAL PHILOSOPHY BY EUGENIA ENCIU

Editia de toamna a salonului profesionist al industriei modei – RFTB – Romania Fashion Trends & Brands – se va desfasura in perioada 14 – 16 octombrie, in centrul capitalei, la Complexul Crystal Palace Ballrooms!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.