fbpx

Manichiură – culori de toamnă 2021. Care sunt cele mai tari nuanțe de ojă pentru sezonul rece

Manichiură – culori de toamnă 2021. Care sunt cele mai tari nuanțe de ojă pentru sezonul rece. Sursă foto: Canva
Sursă foto: Canva

Astăzi îți prezentăm cele mai noi trenduri din manichiură și care sunt cele mai potrivite culori de toamnă pentru 2021. 

Chiar dacă vine sezonul rece, asta nu înseamnă că nu mai avem grijă de noi. Cu atât mai mult trebuie să ne ocupăm de mâini, care au nevoie de o îngrijire specială în această perioadă.

Care sunt cele mai tari nuanțe de ojă pentru sezonul rece

Un strop de culoare îți poate aduce zâmbetul pe buze. Indiferent dacă preferi unghiile lungi, scurte, rotunde, pătrate sau ascuțite, meriți să te răsfeți cu o ședință de manichiură și să te bucuri de o ojă în culoarea ta preferată.

Citeste si:  Ingrijirea parului in sezonul rece

Așa cum vă povesteam aici, mulți se pregătesc încă de pe acum pentru culorile vedetă ale anului următor. Drept dovadă că și în ceea ce privește nuanțele de ojă situația este destul de asemănătoare.

Dacă vrei să fiila modă în toamna aceasta, atunci trebuie să alegi neapărat culori de sezon: maro, vișiniu, roșu, portocaliu, verde, nuanțe de gri, albastru închis sau alb murdar.

Citeste si:  Slabire eficienta si rapida

Tendința la nivel mondial este de a ne îndrepta din nou spre natură. Nuanțele pe care le regăsim atunci când privim apa, cerul, pământul sau iarba își găsesc acum locul în design interior, fashion sau chiar și manichiură.

Nu se mai poartă culorile neon în această toamnă, dar poți folosi și o nuanță intensă de roșu închis, precum un măr copt și aromat, abia cules din copac.

Manichiură – culori de toamnă 2021. Recomandările specialiștilor

Sursa foto:pixabay.com

Și designul unghiilor în sine te poate scoate din anonimat. Anul acesta, în plină toamnă splendidă, s-a lansat o adevărată modă a unghiilor decorate cu desene sau stickere ce reprezintă frunze ori alte obiecte de sezon.

Citeste si:  Citrus eye make-up (video)

Încă se poartă un french făcut cu eleganță, iar negrul te poate scoate din orice dilemă. Clasic, elegant și mereu acolo atunci când ai nevoie, indiferent dacă asortezi oja cu o rochie splendidă sau o preferi neagră alături de un trench negru și niște jeanși retro. Oricum, indiferent ce decizie ei, important este ca tu să fii fericită cu manichiura aleasă.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.