fbpx

Culorile anului 2022. Ce trebuie să porți neapărat ca să fii în trend

Culorile anului 2022. Ce trebuie să porți neapărat ca să fii în trend. Sursă foto: Canva
Sursă foto: Canva

Multă lume se întreabă care sunt, de fapt, culorile anului 2022. Astăzi îți explicăm ce trebuie să porți neapărat ca să fii în trend în următoarele luni.

După o perioadă atât de agitată, se pare că și cromatica anului următor este una menită să ne readucă senzația de calm și să ne ajute să ne conectăm iar la energia planetei.

Care sunt culorile anului 2022?

Printre propunerile pentru trendurile de anul viitor se numără mai multe nuanțe de verde, dar și variante de albastru sau culori pământii.

Citeste si:  Cum s-au imbracat vedetele la premiera filmului "Valentine's Day"
Sursa foto:Pixabay

Legătura cu natura va fi celebrată atât în domeniul designului interior, acolo unde verdele pare să fie rege, dar și în modă.

Se pare că efectele acestei culori au fost unele benefice în ultimii ani, mai ales în perioadele de izolare. Multe persoane consideră nuanțele de verde drept unele liniștitoare, așa că nu ne miră prezența lor în topul internațional.

Dacă te gândești să renovezi locuința, atunci alegerea ideală este nuanța Guacamole, conform specialiștilor Glidden.

Citeste si:  O primavara in galben si albastru

Este un pastel care pune excelent în valoare lemnul și conferă o senzație de luminozitate în încăpere.

Tot speranța unui viitor mai bun este și explicația celor de la compania de vopsele Dulux, cei care au mers însă pe nuanța de albastru numită Bright Skies. Aceasta poate fi asociată, atât în design interior, cât și în modă, cu alte nuanțe puternice de albastru sau verde.

Dacă dorești o culoare care să meargă de minune cu pastelurile sau cu non-culorile, atunci poți alege Olive Sprig.

Citeste si:  De ce ne place Milla Jovovich

Ce trebuie să porți neapărat ca să fii în trend

Dacă producătorii de vopseluri merg pe calm și speranță, cei de la Institutul Pantone ne readuc intensitatea bucuriei de a trăi la cote maxime.

Culori puternice precum Innuendo – roz aprins, Sky Diver – albastru intens, Dahlia – mov intens, Daffdoil – galben aprins sau Poinciana – un roșu pământiu, se numără printre recomandările pentru anul viitor.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.