fbpx

Terapii anti-vergeturi

Cu toate stim cat de suparatoare pot fi vergeturile, mai ales primavara si vara, cand expui mult mai multa piele si ti-ai dori ca ea sa arate impecabil. Iata cateva tratamente cu care poti atenua, daca nu chiar elimina din vergeturile inestetice!

Alimentatia este importanta in mentinerea sanatatii pielii, ca de exemplu sau suplimente alimentare sau alimente bogate in zinc, siliciu, vitamina A, C si D – morcovi, citrice, lapte, alimente bogate in proteine (oua) . Consumul de cofeina creste riscul de aparitie al vergeturilor.

Unii specialisti considera ca vitamina E, intr-o concentratie cat mai mare, ar putea sa previna vergeturile, atunci cand este aplicata pe piele. Desi este o solutie inca destul de controversata, poti incerca sa adaugi putina vitamina E uleioasa in crema de corp sau uleiul pentru masaj.

Citeste si:  Accesoriu Cool: Brose cu desene din par uman

Tratametul corporal in cabinetele de dermato-estetica are rolul de a activa regenerarea celulara si a componentelor responsabile de elasticitatea pielii pentru prevenirea aparitiei si/sau reducerea vergeturilor deja formate. Trebuie urmat un tratament intens de 3-4 ori pe saptamana.

Saloanele de infrumusetare va pun la dispozitie diverse ritualuri de infrumusetare special create pentru tratarea vergeturilor, ce contin microdermabraziune, tratament ultrasunete cu creme speciale, electrostimulare si radiofrecventa.

Citeste si:  Sarbatori si dieta

Radiofrecventa aduce rezultate deosebite in tradarea unor leziuni multiple ale tenului, ridurilor, cicatricilor, semnelor acneice, imbunatateste textura pielii si porii dilatati. De asemenea, functioneaza in eliminarea celulitei sau pentru tonifierea pielii din zona abdomenului, feselor, bratelor sau a genuchilor, oriunde pielea este lasata si subtiata.

Microdermabraziunea face minuni pentru piele, reduce ridurile fine, inchide porii, tonifica tenul si „trage” la suprafata celulele noi, indepartandu-le pe cele moarte.

Electrostimularea are efecte extraordinare prin accelerarea circulatiei sanguine, cresterea ratei metabolice, marirea capacitatii de absorbtie a pielii, imbunatatirea circulatiei periferice, atenueaza problemele legate de insomnii, constipatie sau stres, ajuta la eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine, imbunatateste elasticitatea pielii, ajuta la accelerarea formarii de elastina si colagen.

Citeste si:  Secretele slabirii pe timp de iarna

Stimulii sonori folositi in terapia cu ultrasunete reprezinta o terapie non-invaziva si foarte sigura. In afara de faptul ca asigura penetrarea in profunzime a produselor active de slabire, efectul lor cel mai important consta in eliminarea nodulilor celulitici si a celulelor adipoase. Prin functia mecano-termica a ultrasunetelor, acestea dizolva celulele adipoase si nodulii celulitici, facandu-i mult mai usor de eliminat din organism.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.