Manichiura cu pene, cea mai in voga in 2013

Sau cel putin asa spun specialistii in ale unghiilor. Care mai zic ca, pentru a va bucura de o asemenea manichiura originala , nu este neaparat necesar sa va deplasati la un salon specializat. Procedura poate avea loc intre peretii propriei case, cu o precizare importanta insa: aveti nevoie de pene, si nu orice fel de pene, ci unele cat mai frumoase si de bun gust. Ceea ce, totusi, n-ar fi un capat de tara, o simpla cautare pe google cu tag-ul „vanzare pene” indicandu-va de unde si cum sa vi le achizitionati.

Citeste si:  Alegerea parfumului in trei pasi

Si acum, sa trecem la lucruri practice in realizarea acestei manichiuri de vis .

In primul rand, de ce aveti nevoie:
– un lac de unghii incolor (sau ce culoare va doriti sa aiba unghiile)
– pene
– forfecuta de unghii

In prima faza, curatati-va perfect unghiile si, in paralel, alegeti-va penele cele mai potrivite, cat mai fine si cu mai multe modele. Apoi, aplicati un strat de lac pe o singura unghie si lipiti de ea varful penei, asa cum veti vedea in tutorialul acesta:

Citeste si:  Banana de dimineata

.

Apasati bine pana si lasati sa se usuce, apoi treceti la restul unghiilor. Ulterior, taiati pana in jurul unghiei, indicat fiind sa taiati exact pana la limita unghiei. Dupa ce ati terminat intregul proces, mai dati cu un strat de lac si gata!

PS E posibil sa para foarte usor, insa asteptati-va sa incercati de mai multe ori pana cand va va iesi manichiura perfecta!

Citeste si:  Abdomen plat

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.