Cateva sfaturi pentru ingrijirea parului cret

Multa lume are impresia ca parul cret este foarte usor de intretinut, insa buclele minunate nu ajung sa arate asa fara pic de efort si ingrijire. E adevarat, posesoarele de par cret sunt cele mai norocoase dintr-un anumit punct de vedere: nu trebuie sa se coafeze, buclele naturale sunt de ajuns pentru un look impecabil. Daca vrei sa te mandresti cu un par cret stralucitor, fara varfuri despicate sau aspect electrizat, pune in practica sfaturile noastre de ingrijire a parului :

Citeste si:  Rozmarin pentru frumusete

– Foloseste pieptan cu dinti rari in loc de perie – Peria este un instrument complet inadevat pentru ingrijirea parului cret, indiferent daca o folosesti pe parul ud sau uscat. Nu va face decat sa electrizeze si mai mult parul asa ca e lesne de inteles de ce trebuie sa folositi un pieptan. Mai mult, daca va puteti descurca parul cu degetele atunci cand e ud si acoperit cu balsam, cu atat mai bine.

Citeste si:  O piele perfecta

– Foloseste balsam si maseaza-ti scalpul – Aplica balsam la radacina parului si maseaza energic pielea capului. Masajul ajuta la curatarea eficienta a scalpului si la indeparatarea impuritatilor. Dupa ce ai clatit bine scalpul, aplica balsam pe toata lungimea parului si descurca-l cu ajutorul degetelor sau cu un pieptan cu dinti rari. Vei vedea ca parul se descurca mult mai usor cand e dat cu balsam.

Citeste si:  Anca Neacsu si-a facut cadou un tratament de vedeta

– Lasa parul sa se usuce natural – Uscarea naturala la aer e cea mai potrivita metoda pentru ingrijirea parului cret . Daca se intampla sa fii pe fuga, atunci alege un uscator cu difuzor, special pentru parul cret si foloseste treptele cele mai joase de caldura pentru a-ti mentine buclele cat mai voluminoase si frumoase.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.