Secretul sanatatii elvetiene

Secretul sanatatii elvetiene este creata de Thomas Rau, directorul Clinicii Paracelsus din Elvetia, specializata in medicina naturala. Rau a scris o carte despre acest lucru in care discuta despre rolul nutritiei pentru mentinerea sanatatii.
El pretinde ca atunci cand persoanele tin dieta, nu numai ca vor slabi, ci si vor experimenta celelalte beneficii precum un sistem imunitar mai puternic, o detoxifiere puternica, mai multa energie, si reintinerirea fizica. Mai mult decat atat, el spune ca abordarea sa va ajuta de asemenea la eliminarea bolilor de inima, diabetului, artrita si alergiilor.
Rau spune ca 80% din celulele sistemului imunitar sunt gasite in intestin si pentru a mentine sanatatea si reintinerirea celulara este necesar sa asiguram organismului nostru nutritia de care are nevoie.
Dieta incepe cu o perioada intensa care dureaza o saptamana, in care se elimina consumul de zahar, cafeina, alimente procesate, alcool si proteine animalice. In acelasi timp, iti vei spori consumul de legume in timp ce se consuma cantitati mai mici de fructe si cereale integrale.
Rau spune ” Aceste alimente asigura o cantitate mare de vitamine, amino-acizi esentiali si acizi grasi esentiali care sunt cruciali pentru restaurarea nivelurilor optine ale pH-ului.
Dupa aceasta prima saptamana, se urmeaza un plan de dieta de trei saptamani unde se permite consumarea de portii mai mari.
Secretul acestui program este faptul ca se includ treptat alimentele si ca toate acestea se consuma in portii moderate. De asemenea, se recomanda somn mult si linistit.

Citeste si:  Cum scapam de cearcane

Alimente recomandate:

– suc de legume proaspete
– suc de legume
– legume fierte
– salate
– mere
– grapefruit
– cereale integrale
– ulei de masline
– suc de lamaie
– seminte
– nuci
– leguminoase
– peste
– pui
– oaie
– branza de oaie
– ceai herbal

Citeste si:  Tratamente pentru linii faciale

Exercitii recomandate:

In timpul primei saptamani a acestei diete trebuie sa se evite exercitiile, luandu-se o pauza de o saptamana, dupa care se incepe programul intens.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.