Luna de miere perfecta

1. Foloseste un agent de calatorie.
2. Incepe planificarea din timp. Cu cat mai repede cu atat mai bine. In acest mod, veti avea suficient timp sa va documentati despre calatorie si este chiar distractiv. Si in acest mod veti obtine amandoi exact ce va doriti.
3. Puneti-va de acord amandoi. La urma urmei, luna de miere este pentru amandoi. Daca iei tu singura toate deciziile te vei simti vinovata daca lucrurile nu vor merge perfect. Si invers, daca nu participi, este posibil sa nu fii multumita.
4. Stabiliti dinainte un buget la care sa va limitati. Vorbiti despre asteptarile si prioritatile voastre pentru a putea sa va puneti de acord inante. In acest mod evitati si certurile si evitati sa cheltuiti bani aiurea.
5. Luati-o usurel. In primele zile va trebui sa va odihniti dupa oboseala dinaintea nuntii si sa va concentrati unul la altul. Nu incercati sa faceti prea multe lucruri in aceste prime zile.
6. Luati si simtul umorului cu voi. Un pic de flexibilitate poate face o luna de miere superba. Asteptati-va ca lucrurile sa nu mearga intotdeauna asa cum v-ati planificat. Faceti ce puteti pentru a remedia situatia, apoi relaxati-va si bucurati-va de luna voastra de miere.
7. Nu va sfiiti sa spuneti lumii intregi ca sunteti in luna de miere. Bucurati-va de acest nou statut al vostru. Veti vedea ca veti avea multe avantaje de pe urma lui. Oamenii va vor sari in ajutor, doar pentru ca sunteti tineri insuratei. Pana la urma, toate vor fi bune si frumoase. Important este ca sunteti voi doi, impreuna, departe.

Citeste si:  Discutia cu soacra

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.