Construire relatii de durata

Fiecare cuplu, fiecare mariaj are ceva probleme mai mici sau mai mari. Uneori, banii sunt cea mai mare problema pe care cuplurile o intalnesc si pe care multe nu o pot depasi. Tocmai de aceea consilierea este importanta.
In consiliere, esti ajutata sa iti dai seama de ce anume ai nevoie in relatie. Trebuie sa fii deschisa in a rezolva aceste probleme. Trebuie sa accepti faptul ca problemele sunt normale in viata oricarui cuplu si ca ele necesita timp sa fie rezolvate. Totusi, mai mult decat atat, trebuie sa cauti sfaturi si ajutorul profesionistilor pentru a scapa de toate problemele din viata ta de cuplu.
Sfaturile de casatorie sunt foarte esentiale si fac parte din viata noastra de cuplu. Trebuie sa stiti cum sa „manuiti” relatia voastra bine si sa alegeti persoanele de la care vreti sa primiti sfaturi,intrucat exista multi oameni care dau sfaturi care ulterior nu fac altceva decat sa inrautateasca situatia actuala. Poti sa primesti sfaturi de la prieteni, mentori si membrii familiei care sunt de cea mai mare incredere.
Poti sa primesti sfaturi de la parintii si bunicii tai intrucat ei au o vasta experienta de viata si iti doresc binele.
Bineinteles ca nu fiecare casnicie, nu fiecare relatie este de succes. Trebuie sa iei de asemenea in considerare faptul ca exista anumite relatii care nu dureaza. Ar trebui sa identifici motivele pentru care s-a terminat relatia ta anterioara si sa incerci sa le repari acum, in relatia ta actuala. Te va ajuta sa ai o relatie mai puternica.

Citeste si:  Probleme sexuale

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.