Marirea penisului – realitate sau speculatii?

Toata lumea vorbeste despre acest lucru, insa nimeni nu stie daca tot ce se spune este adevarat sau sunt doar simple vehiculatii si strategii de marketing ale firmelor care vin in atentia consumatorilor cu produse destinate maririi penisului.

Cate metode de marire a penisului exista si cum pot fi ele utilizate?

O metoda de marire a penisului presupune folosirea unei pompe cu vacuum, insa ea este recomandata in cazul barbatilor care sufera de disfunctii erectile. Folosirea in mod repetitiv a acestei metode poate duce in timp la erectii de proasta calitate, datorita afectarii tesutului elastic al penisului.

Citeste si:  Cand iubitul tau te inseala

Intinderea manuala se numara printre metodele de marire, insa este un exercitiu care trebuie executat zilnic, timp de 30 minute, pentru o perioada nedeterminata de timp. Daca intinderea nu se efectueaza cu grija, putem produce leziune grave.

Pastilele pentru marirea penisului, desi sunt atat de bine comercializate si mediatizate, se administreaza oral sau local, daca vorbim de lotiuni, nu au confirmat cresterea penisului sau schimbari magice in plan sexual.

Citeste si:  El nu voia nimic serios, ea nu l-a crezut

Sa trecem acum in sfera medicala si vorbim despre tratamentele chirurgicale care se pot aplica la nivel local pentru marirea penisului:

Sectionarea ligamentului suspensor al penisului este una dintre metode. Aceasta metoda permite penisului sa para mai lung in timpul erectiei, insa acesta poate suferi leziuni serioase in timpul actului sexual (fracturare).

Implantul de ingrosare a penisului presupune transferul tegumentar total sau injectarea unei cantitati de grasime recoltata din alta parte a corpului.
Aceasta tehnica tine mai mult de estetica organului genital, nu si de functionalitatea acestuia, calitatea actului sexual fiind data de erectie.

Citeste si:  Regulile flirtului prin SMS

Aceste doua tehnici, ca orice alte proceduri chirurgicale implica niste riscuri, pe care daca nu esti in stare sa ti le asumi mai tarziu, nu faci decat sa te supui unui chin care te poate marca pe viata. Pe langa faptul ca aceste metode de marire a penisului lasa cicatrici dureroase, deformari si scurtarea penisului, ele pot duce si la impotenta.

4 Comentarii
  1. singurele metode de marire a penislui sunt urmatoarele ….ori faci operatie de marire in italia sau in germania…acolo sunt sigure si scumpe…ori folositi dispozitivul phallosan forte….altfel nu ai cum..restul sunt invetii..eu am avut penisul in erectie de 12 cm…iar acum masoara 19…si a crescut si in grosime..datorita phallosan forte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.