Iesim la joaca?

Cum ai reactiona in fata urmatoarei situatii?
Este ziua ta de nastere. El ti-a spus deja ca te va duce intr-un loc special si tu, avand experienta surprizelor din anii trecuti, de-abia astepti sa vezi despre ce e vorba… Sa fie o cina romantica intr-un restaurant japonez… o excursie intr-un loc exotic… o seara la opera unde el a avut grija sa ia locuri la loja?

Vine seara mult asteptata. Te imbraci frumos, te parfumezi… in fine, tot arsenalul. Vrei sa-l si recompensezi dupa osteneala pe care si-a dat-o, nu?

Poate ca daca-ti spunea ca veti avea parte de o seara „picanta”, te-ai fi gandit la un restaurant cu specific mexican. Ce te faci insa atunci cand te trezesti, emotionata ca in prima zi de scoala, in fata unui club de swingers? Te repezi asupra felurilor expuse cu generozitate sau, din contra, te temi de o indigestie?

Swingul, sau esanjismul pentru cei ce prefera varianta frantuzeasca, este un sport pentru cupluri. Daca e sa ne luam dupa statistici, perechile care au apelat la astfel de „condimente” au o rata de divort mai scazuta. Sigur, daca relatia ta a luat-o vertiginos pe o panta descendenta, o seara intr-un club de swingers nu o mai poate salva. Dar, dupa cum sustin „les connaisseurs”, ii poate da un avant, poate aduce un plus de „savoare”.

Citeste si:  Dependenta de sex (partea II)

In ce consta el, mai concret? In aducerea in viata voastra sexuala a unor terti. Numar de combinatii luate cate en… Astfel, se pot trasa cateva scenarii posibile. Intrati in club, cunoasteti un cuplu la fel de dragut ca voi, sa zicem domnul si doamna X. Tu pleci cu domnul X, el cu doamna X. Sau, doar tu iti inchei seara cu domnul X, in timp ce el va priveste, practicand ceea ce se numeste voyeurism. O alta varianta ar fi ca tu/ el sa te alegi/ sa se aleaga cu un numar nedeterminat de parteneri (asta daca esti/este genul care prefera maratonul) si atunci se numeste ca practicati „gang bang”. Sau… in fine, posibilitatile sunt nelimitate, direct proportionale cu imaginatia voastra.

Citeste si:  Cum stii ca el e alesul

Acest „sport” a inceput sa fie cunoscut incepand cu anii ’40 in cea mai puritana tara din lume, respectiv Statele Unite ale Americii, in mediul in care se invarteau aviatorii. La petreceri, se luau cheile dormitoarelor si se amestecau. Fiecare doamna extragea cate o cheie, urmand sa-i devina partener in acea noapte domnul care se cazaze in camera respectiva. Pur hazard! Puteai sa ai parte de surprize placute sau neplacute. Aveai sansa sa te trezesti langa un Brad Pitt sau, din contra, langa un Danny DeVito. Nu mi se pare mai grav decat nuntile pe neve. Cel putin, te puteai razgandi a doua zi, dupa micul dejun.

In zilele noastre, practica aceasta a prins din nou avant, odata cu aparitia cluburilor de lux, dar si cu dezvoltarea retelelor de intalniri prin Internet. De altfel, sunt sigura ca ai auzit deja de aceasta „aerobica” a sexului, macar din cartile lui Pascal Bruckner.
Sexul cu straini constituie una dintre fanteziile frecvente care ne bantuie imaginatia si ar insemna sa fim pudibonzi sa nu recunoastem. Faptul ca ne-am casatorit sau doar am ajuns in punctul de a avea o relatie stabila nu inseamna ca nu mai avem fantasme. Din contra, partenerul ne poate stimula, poate arunca un pic de combustibil vietii noastre erotice.

Citeste si:  Cum traim cu... Dragostea???

Atentie, practicarea esanjismului nu inseamna adulter. Totul se intampla numai daca exista consimtamantul ambelor parti. Odata ce acesta exista, lucrurile o pot lua pe carari doar de voi banuite. Ramane sa va stabiliti regulile, ce se face si ce nu se poate face si e bine ca acestea sa fie clar exprimate pentru a nu regreta mai tarziu.

Nu vreau sa fac recomandari, nici sa arat cu degetul, ci doar sa spun ca unora le place sexul un pic mai nonconformist. Daca simti ca te afli printre ei, incearca-l. O degustare nu va omori pe nimeni. Daca nu, este la fel de in regula.


3 Comentarii
  1. Este clar ca articolul este despre cei care au depasit astfel de piedici morale.
    In principiu, ai dreptate, dar e clar ca daca cineva isi ducr iubita intr-un astfel de club nu poate sa-i reproseze \”De ce m-ai inselat?\” din moment ce totul se desfasoara sub ochii lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.