Cum sa transmiti mesaje de dragoste ca la carte

Fluturasi in stomac? Ii simti, nu-i asa? Inimioare si stelute verzi pe pereti? Le vezi si pe astea, nu-i asa? Esti cu capul in nori tot timpul? Ce sa fie oare? Ai baut ceva gresit? Ai mancat ceva si nu ti-a picat bine?
Nuuuu! Iti spunem noi: te-ai indragostit! Cam asa se manifesta „indragosteala” la inceput!

Euforia si senzatia ca toata lumea e a ta te cuprinde cu totul, incat abia iti mai incapi in piele. Stii doar ca trebuie sa te exprimi, sa arati ce simti in modalitati care de care mai frumoase.

Citeste si:  Barbatii de care sa te feresti (partea a doua)

Ce spui de un mesaj de dragoste ? Dar unul adevarat, ca la carte: cu flori, poezie si tot tacamul.

Noi venim cu sugestiile, tu vii cu materialul si cu cheful de organizat surprize si mesaje de dragoste !

O modalitate foarte placuta de a face o declaratie de dragoste si de a surprinde mai mult decat placut persoana iubita este pregatirea unei cine romantice.

Citeste si:  In lupta cu mama soacra

Desigur, intreaga cina trebuie sa contina elemente si indicii care sa-l conduca pe partener catre surpriza finala: indiferent ca pozitionezi mancarea in farfurie intr-un mod cat mai original ( in forma de inimioara) , ca ii scrii o parte din mesajul cu care urmeaza sa-l impresionezi sau ca pozitionezi lumanarile intr-un anumit fel, totul trebuie sa se lege, pentru a duce catre punctul culminant al serii: declaratia de dragoste.

Fii sincera cand ii spui ceea ce simti pentru el si nu incerca sa folosesti cuvinte pompoase daca nu iti sta in caracter sa te exprimi asa.
Fii dulce, dragastoasa si lasa-te purtata de simturi si sentimente. Cand treaba este reciproca, totul devine incontrolabil si vei vedea ca vei face lucruri la care nu te gandeai vreodata, dar pai sa le pui in practica.

Citeste si:  Cateva lucruri care nu-mi plac la femei

Pentru a face o declaratie de dragoste ai nevoie de mult curaj, multa iubire si un dram de nebunie, insa merita efortul.
Te-am convins?


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.