Imbraca-te pentru succes

Este probabil una dintre cele mai utilizate fraze in „vanarea”unui job, dar de asemenea unul dintre cele mai putin utilizate de cautatorii de job-uri: imbraca-te pentru succes. In cautarea unui job, primele impresii sunt critice. Adu-ti aminte ca esti un produs de marketing, un potential angajat, si primul lucrupe care un angajator il vede atunci cand te intalneste este tinuta ta: prin urmare, trebuie sa faci toate eforturile pentru a arata bine, pentru a te imbraca cu rochia corespunzatoare tipului de job pentru care ai aplicat. Probabil ca te intrebi daca faptul ca te imbraci corespunzator iti va asigura postul. Ei bine, normal ca nu. Depinde de tine si de impresia pe care o lasi, insa tinuta poate sa fie un punct extrem de important, o bila alba pentru tine.
Ar trebui sa fii judecata dupa ceea ce porti? Probabil ca nu, dar in realitate esti judecata.
Cum ar trebui sa te imbraci? Daca te imbraci conservator vei stii cu siguranta ca nu vei da niciodata gres. Este cea mai sigura ruta posibila. Daca te imbraci prea mult sau prea putin iarasi nu este bine. Vei arata ca nu iti pasa foarte mult daca obtii job-ul sau nu.
Cum afli care este cea mai potrivita rochie pentru compania la care iti doresti sa lucrezi? Poti suna la departamentul de Resurse Umane unde poti intreba pur si simplu. Sau, poti vizita sediul companiei pentru a vedea cum anume sunt imbracati angajatii care lucreaza acolo. Este bine sa te inspiri din tinutele lor si sa te duci la interviu aranjata, pregatita si bine informata.

Citeste si:  Experiment Insemne si crestaturi

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.