fbpx

Compatibilitate Fecioara cu celelalte zodii

HOROSCOP BERBEC

Compatibilitate Fecioara – Berbec

Berbecul este volatil si impetuos in timp ce Fecioara este practica, stabila si controlata. Exista un foarte mare contrast temperamental intre cei doi. Berbecii nu pot fi deranjat cu metodele, agitatie si atentie. Lucruri care ii vin atat de natural Fecioarei. Dar Berbecii vor aprecia rezultatul. Natura lor emotionala este atat de diferita incat este vital pentru acest cuplu sa aiba o afinitate mentala. E foarte clar ca nici unul dintre ei nu-l intelege pe celalalt. Berbecului ii place sa umble in voie in timp ce Feciorei ii place sa analizeze tot ce intalneste in cale si critica orice lucru asupra caruia nu se inteleg. Metodele Berbecului o vor irita la culme pe Fecioara care il va acuza de egoism si superficialitate. In schimb Berbecul ii va reprosa Fecioarei ca este cicalitoare, se leaga de orice lucru neinsemnat si critica orice miscare. Banii pot fi un alt motiv de neintelege intre cei doi. Fecioara ii va numara continuu iar Berbecul va fi intotdeauna gata sa-i cheltuie.

Citeste si:  5 activitati care te pot lasa fara job

 

HOROSCOP TAUR

  Compatibilitate Fecioara – Taur

Ambii sunt cooperativi, realisti si capabili. Totusi relatia lor emotionala nu este la fel. Taurul fiind emotional si posesiv, o poate indulci pe Fecioara a carei sentimente sunt mult sub control. Ambii isi doresc securitate si succes material. Ciudat cum s-ar parea cand doua zodii de pamant se intalnesc, aceasta poate fi o combinatie confuza. Desi se pot intelege bine impreuna, ei nu vor avea o relatie cu adevarat bogata, decat daca o iau intr-o directie diferita ceea ce va face ca lucrurile sa mearga ca unse. Problema este ca ei sunt caractere atat de contrare. Fecioarele vibrante sunt guvernate de Mercur, ceea ce le face alunecatoare ca si substanta. Se vor ciocni pe ici acolo, dorind sa experimenteze ceea ce viata le ofera. Taurii pe de alta parte sunt semn fix, guvernat de vivacea Venus, Zeita dragostei. Cat despre sex, flacara torida a Taurului pulverizand pasiune, s-ar putea sa nu aprinda decat o scanteie din focul Fecioarei.

Citeste si:  Zasha - Urban Mood

 

 

HOROSCOP GEMENI

Compatibilitate Fecioara – Gemeni

Aceasta combinatie dintre un Geaman si o Fecioara este un catalizator antrenant. Este o relatie in care nu predomina emotiile puternice, ambii parteneri sunt firi practice in ceea ce priveste relatiile sociale, gandirea personala si profesionala, realisti si compatimitori. Fecioara nu va incuraja multitudinea de planuri sau ideile traznite care ii vin Geamanului; aceasta se concentreaza mai mult pe o singura actiune targetata. Cand se intalnesc prima oara acesti doi vorbareti vor intra in discutii atat de placute si interesante incat vor uita de ceea ce ii inconjoara. O data ce comunicarea lor va depasi limbajul cuvintelor, dragostea lor va fi o completare a personalitatii fiecaruia. Desi Fecioarele nu sunt la fel de emotive ca Taurii sau Capricornii, tot le pot imbunatati viata Gemenilor si daca acestia din urma sunt la fel de excentrici, atunci intr-adevar vor avea parte de experiente unice. Fiind motivati de Mercur, reprezentantiilor celor doua zodii le va fi greu sa isi exprime emotiile si sentimentele deoarece au o gandire rationala si analitica. Astfel pot avea parte mai mult de experiente sexuale cerebrale daca nu sunt influentati chiar si intr-o masura mica de semnul lui Venus.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.