Vineri 23 noiembrie e Black Friday la concerte!

Dupa succesul de anul trecut cand in doar cateva ore au fost vandute mii de bilete, reprezentantii retelei de ticketing BILETOO si ai site-ului BLT.ro, in colaborare cu organizatorii de evenimente din Romania, au decis anul acesta sa readuca iubitorilor de concerte o zi cu reduceri colosale. Iar cum Mos Nicolae bate la usa, „Black Friday” ofera ocazia unica sa daruiti celor dragi cadouri unice, bilete la evenimentele mult visate, la preturi reduse cu pana la 75%.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 3-9 iunie

Astfel, vineri 23 noiembrie in intervalul orar 00.00-23.59, puteti achizitiona online de pe www.BILETOO.ro si www.BLT.ro, bilete la oricare din evenimentele afisate, cu reduceri cuprinse intre 20% si 75%, iar in intervalul 9.00-22.00 (in functie de programul magazinelor din reteaua BILETOO), puteti achizitiona bilete cu reduceri record si din magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter), Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Palatului Copiilor, Libraria Mihai Eminescu si multe altele. Reteaua completa de magazine poate fi gasita pe www.BILETOO.ro.

Citeste si:  Little Richard, autorul hitului "Tutii Frutti", va concerta la Sala Palatului din Bucuresti

„Black Friday” se va desfasura doar vineri, 23 noiembrie in reteaua BILETOO si online pe www.BILETOO.ro si www.BLT.ro, aducand publicului consumator de evenimente reduceri intre 20% si 75% la peste 50 de concerte, spectacole si piese de teatru! Cum la unele evenimente numarul de bilete care mai sunt disponibile nu mai este foarte mare, intrati online incepand cu ora 00.00 pe unul din cele doua site-uri si verificati reducerea la evenimentul dorit!

Citeste si:  Elie Wiesel il critica pe Papa pentru reabilitarea episcopului negationist

Asadar, oricine cumpara un bilet vineri (23 noiembrie 2012) din reteaua de magazine BILETOO sau online de pe BILETOO.ro sau BLT.ro la spectacolele comercializate, beneficiaza de reduceri intre 20% si 75%, valabile la toate categoriile de pret aflate la vanzare. Intrucat numarul de evenimente participante la promotia „Black Friday” este foarte mare si fiecare organizator a ales sa ofere consumatorilor o anume reducere, nu mai ramane decat sa descoperiti uimitoarele surprize online sau in reteaua de magazine, vineri!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.