NESCAFE aduce consumatorilor promotia „Scoate-ti banii de la automatul NESCAFE!”

NESTLE Professional deruleaza in perioada 1-30 noiembrie 2011, o promotie nationala destinata consumatorilor NESCAFE Alegria.

Promotia Scoate-ti banii de la automatul NESCAFE se adreseaza consumatorilor ce isi achizitioneaza cafeaua de la automat, fiecare pahar cumparat in perioada promotiei echivaland cu o sansa de castig.

In comunicarea promotiei catre consumatori, paharul este elementul principal, fiecare avand inscriptionat un cod unic, ce asigura inscrierea in promotie, atunci cand este trimis prin SMS la 1790, sau inscris www.automatuldepremii.ro ori pe www.facebook.com/Nestle ProfessionalRO.

Citeste si:  Telenovela Britney continua

Premiile vor fi extrase in direct la Europa FM, extragerile putand fi urmarite si pe site-ul campaniei www.automatuldepremii.ro. Se vor extrage 10 premii a cate 100 euro in fiecare zi, 1 premiu de 2500 euro in fiecare saptamana si marele premiu, in valoare de 10,000 euro, la finalul promotiei, pe 1 decembrie 2011.

Citeste si:  Din nou la serviciu

„Ne face placere sa rasplatim regulat fidelitatea consumatorilor nostri prin astfel de promotii. Daca in anii trecuti am incercat sa ghicim care le-ar fi dorintele si sa le venim in intampinare cu premii pe masura, de aceasta data toate premiile sunt in bani, lasandu-le castigatorilor misiunea „dificila” de a decide in ce scopuri ii vor folosi”, spune Ovidiu Tunaru, Country Business Manager Nestle Professional .

Citeste si:  Film sexy cu Lindsay Lohan

Promotia este implementata la nivel national cu ajutorul partenerilor autorizati NESTLE PROFESSIONAL si dezvoltata impreuna cu agentiile Mercury360 si Zenith Media.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.