Mr. Perfect – pentru petrecerea burlacitelor

Sa fii barbatul perfect presupun ca este greu, este dificil. Nu mi-as dori sa fiu in locul unui cofetar rugat sa creeze un trup-tort, un Adonis pentru a satisface imaginea din mintea unui grup de petrecarete. Ingredientele invariabile sunt fizicul minunat, simtul umorului, o fire „dragalasa”, dar clar barbateasca, loc de munca + casa proprie, simt pentru imbracaminte cu stil, o masina si vocabular cu termenii „fidelitate” si „devotament” inclusi – pheww, o reteta de inaltimi virile!! Da, dar vorbim aici de imaginatii libere, de dorinte de grup, de un tort pentru ochi si distractie, de desfrau sentimental! Cand vine vorba de situatii reale in viata, spun ca putin elan si mult raset, din ambele parti, arata spre orizonturi fericite.

Citeste si:  Concursul international de modele : MISS UGO MODELS 2008

Folosire

* forma de tort in figura unui trup Adonis cu conturi musculare adanci.
* puteti prepara orice mix de tort, adaugati cacao sau coloranti pentru un ten perfect si decorati dupa preferinte cu costum Chippendale, blugi, accesorii diferite etc.
* in pachet veti gasi deja un mix de tort (doar trebuie sa adaugati putin ulei si apa si puneti in cuptorul fierbinte timp de 40 minute).
* este un accesoriu fenomenal pentru petrecerile „burlacelelor” sau poate fi o aparenta stralucitoare pentru imprejurimi adecvate si in conditii bine planificate!
* gustati un biceps sau un abdomen halucinant!!

Citeste si:  Doua povesti de amor la ArCuB

Proprietati

* dimensiuni 30 x 21 x 6.5 cm.
* recomandat varstelor 16+.

Produsul il puteti gasi pe pretul de 133 RON pe site-ul celor de la Smuff.ro.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.