Kelly si Billy din nou impreuna

Idila lui Kelly Brook cu Billy Zane este din nou o realitate, anunta azi cei de la „The Sun”. Frumoasa de 28 de ani a fost vazuta ieri in compania lui Billy intr-o scurta vacanta londoneza. In urma cu o luna, acelasi tabloid britanic anunta ruperea logodnei lor. Dar iata ca acum cei doi au petrecut noaptea impreuna intr-un hotel din Londra dupa ce Billy a convins-o sa mai acorde o sansa relatiei lor de patru ani. Actorul in varsta de 42 de ani a iesit dimineata sa cumpere ciocolata si trandafiri, asa cum ii sta bine unui indragostit romantic.

Citeste si:  Horoscopul lunii iulie

El a zburat la Londra din Africa de Sud, unde participase la filmarile pentru noul sau film, iar Kelly venea din Cornwall, unde-si luase o mica vacanta pentru a trece mai usor peste durerea despartirii.

Cei doi au petrecute ore intregi rezolvandu-si problemele si discutand, apoi au iesit sa ia cina la un restaurant tailandez.

Citeste si:  Povestea care imi va salva viata

Un martor a declarat ca ea parea foarte vesela, razand intruna. Cu toate acestea, inelul de logodna in valoare de 35000 de lire sterline nu a aparut din nou pe degetul lui Kelly.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.