Halle Berry, mama!

Visul de a avea un copil nu a fost unul usor de atins. Castigatoarea Oscarului a renuntat sa mai iasa in lume de dragul de… a face dragoste. Si se pare ca ea si iubitul ei, modelul Gabriel Aubry, au avut parte de 35 de teste de sarcina negative pana la cel care le-a spus ce voiau sa auda: si anume ca vor avea un copil.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cine te pune pe jar!

Grijile cuplului nu s-au incheiat insa aici. Se stie ca Halle sufera de diabet , iar o sarcina in aceste conditii devine mai greu de dus la bun sfarsit decat una in conditii normale. Berry se asigura insa ca face tot ce-i sta in putinta pentru a se putea bucura de un copil sanatos. Actrita si-a dorit atat de mult sa fie mama incat inainte sa-l cunoasca pe Gabriel se gandea sa apeleze la inseminare sau chiar sa adopte un copil. Acum insa nu mai este nevoie de asa ceva.

Citeste si:  Semifinala Eurovision

Desi mai sunt cateva luni bune pana la nastere, Halle vorbeste la Oprah despre urmatorul. Se pare ca ea si iubitul ei nu vor sa se opreasca aici. In ceea ce priveste sexul copilului, cei doi vor astepta, pastrandu-si surpriza pentru momentul venirii lui pe lume.

Dupa doua casnicii esuate, actrita din Monster’s Ball si-a gasit in sfarsit linistea. Alaturi de Gabriel, pe care l-a cunoscut in timpul unei sedinte foto pentru Versace, se simte in siguranta, „mai maritata” ca niciodata. Si aceasta fara ca vreunul dintre ei sa simta nevoia oficializarii relatiei prin casatorie.

Citeste si:  ”Anii cei mai buni sunt cei ce vor urma”, de 25 de ani formula succesului pentru Directia 5

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.