Educatia la fetele Spice

Geri Halliwell vrea inca de pea cum sa-i asigure o companie de soi ales fetitei ei. Astfel, ea a invitat-o pe Angelina Jolie si familia ei la concertele Spice Gils, sperand ca odrasla ei sa se imprieteneasca cu copiii familiei lui Brad Pitt.
Nu este prima care face asta. Victoria Beckham atunci cand s-a mutat la Los Angeles a incercat sa creeze o legatura intre cei trei baieti ai ei si copiii lui Tom Cruise sau cei ai lui Snoopy Dogg.
Acum ca Geri, impreuna cu Emma Bunton si Mel C, a venit la LA pentru repetitii in vederea turneului, vrea ca fiica ei sa-si petreaca timpul cu pustii celebritatilor. Si considera ca Maddox, in varsta de sase ani, Pax, in varsta de trei ani si Shiloh de numai un an sunt compania perfecta.
Nu de alta, dar mama Geri vrea ce este mai bun pentru progenitura ei. In conformitate cu principiile dupa care-si ghideaza viata, Geri nu a stat prea mult pe ganduri si a trimis invitatii personale cuplului Jolie-Pitt. Si-a motivat alegerea prin respectul pentru statutul de ambasador al Natiunilor Unite si pentru activitatile caritabile intreprinse de doamna Pitt.De asemenea, admira foarte mult calitatile materne, aspect deloc neglijabil.
Geri nu s-a limitat insa la Angelina Jolie. Tot timpul este bine sa ai optiuni, nu-i asa? Ea a mai trimis invitatii lui Nicole Kidman si lui Roger Federer.
Niciodata nu poti fi prea prevazator. Si doar nu vrei ca odraslele tale sa sfarseasca jucandu-se cu copiii menajerei si invatand cuvinte porcoase in spaniola, nu?

Citeste si:  Urla haita... Lansare de carte

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.