Copiii devin designeri cu FashionUP.ro

Vara aceasta, FashionUP.ro incepe prima campanie de responsabilitate sociala Copiii devin designeri cu FashionUP.ro, in sprijinul copiilor din centrele de plasament, impreuna cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1 Bucuresti.

Pentru ca imaginatia si creativitatea nu tin cont de varsta, in cadrul fiecarei actiuni copiii vor fi invitati la atelierul unor designeri de moda pentru a participa la crearea de haine si accesorii. Modelele realizate de acestia vor fi vandute pe FashionUP.ro, iar banii obtinuti din comenzi se vor dona centrelor de plasament.

Citeste si:  Cum "negociezi" cu Pestii?

fotofoto

Prima actiune a avut loc inaintea zilei copilului, impreuna cu cinci fete cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani, din centrul de plasament Sfantul Nicolae din Bucuresti.

Andreea, Elena, Alina, Ionela si Ana Maria au fost invitate de FashionUP.ro in atelierul creatorilor HotStepper, pentru a crea propriile modele de pantofi, sub indrumarea designerilor. Din mainile fetitelor au iesit desene minunate, mocasini colorati, pantofiori pictati, sandale in combinatii ingenioase de culori, dupa gustul, creativitatea si sugestiile lor.

Citeste si:  Febra Oscarurilor a inceput!

fotofoto

„Vrem sa sprijinim copiii fara posibilitati materiale si sa le deschidem drumul catre o lume la care nu au acces. Suntem convinsi ca publicul FashionUP.ro va reactiona foarte bine la initiativa noastra caritabila si vor cumpara incaltamintea creata de copii.” declara Alin Stanciu, managing partner.

foto

Incaltamintea care a rezultat din munca lor se vinde incepand de astazi in FashionUP.ro si va fi marcata cu semnul “doneaza”. Toti banii obtinuti din comercializarea modelelor vor fi donati Centrului de Plasament Sfantul Nicolae Bucuresti.

Citeste si:  Cesaria Evora va canta din nou la Bucuresti, pe 1 octombrie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.