Concertul Depeche Mode de la Bucuresti, incert din pricina starii de sanatate a solistului

Reprezentanţii firmei care organizează concertul Depeche Mode la Bucureşti, programat sâmbătă, de la ora 20.00, în parcul Izvor, au declarat, miercuri, pentru NewsIn, că desfăşurarea evenimentului este pusă sub semnul întrebării de starea de sănătate a solistului vocal David Gahan.

„Am fost informaÅ£i că a fost anulat concertul de marÅ£i de la Atena, deoarece Gahan nu s-a simÅ£it bine. Åžtiam, la rândul nostru, că are probleme de sănătate. Deocamdată, însă, managementul trupei nu a precizat nimic în privinÅ£a concertului din BucureÅŸti. Nu ÅŸtim nimic mai mult”, au spus cei de la Emagic.

Citeste si:  Pierdem timp important

Reprezentanţii firmei organizatoare nu au făcut însă nicio precizare referitoare la consecinţele eventualei anulării a concertului, în condiţiile în care o parte a fanilor care şi-au luat bilet vor veni din afara Capitalei şi chiar a României.

Joi, Depeche Mode este aşteptată să cânte la Istanbul.

Trupa britanică ÅŸi-a anulat, marÅ£i, concertul de la Atena, după ce solistul David Gahan s-a simÅ£it rău ÅŸi a fost transportat la un spital din capitala Greciei. „Ne pare rău că spectacolul de azi (marÅ£i – n.r.) a trebuit să fie anulat…David Gahan s-a simÅ£it rău în timp ce era în cabina de machiaj”, le-a spus organizatorul concertului celor aproximativ 20.000 de persoane care aÅŸteptau să înceapă concertul.

Citeste si:  Intr-un birou plin de barbati... inteligenta si frumoasa!

Depeche Mode este una dintre cele mai longevive formaÅ£ii, devenită celebră la începutul anilor ’80 ÅŸi prezentă cu 45 de piese în topurile single britanice. FormaÅ£ia este adepta stilului new wave, a lansat 11 albume albume de studio ÅŸi a vândut peste 75 de milioane de albume în întreaga lume.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.