Concertul Depeche Mode de la Bucuresti ar putea fi reprogramat pentru luna iulie sau septembrie

Organizatorii concertului Depeche Mode de la Bucureşti spun că negociază cu reprezentanţii trupei de când a fost anunţată oficial amânarea evenimentului şi ar putea reprograma concertul în iulie sau în septembrie.

„De obicei evităm să comentăm zvonuri, dar de data aceasta o vom face, pentru că nu dorim ca fanii Depeche Mode să fie induÅŸi în eroare în vreun fel. Suntem în discuÅ£ii cu reprezentanÅ£ii trupei încă din momenul în care amânarea concertului din 16 mai a fost anunÅ£ată oficial. ÃŽntr-adevar, avem în vedere două perioade, iulie sau septembrie 2009, ÅŸi suntem în negocieri avansate cu agentul turneului, însă luarea deciziei finale implică mai mulÅ£i factori de care trebuie Å£inut cont: programul trupei, disponibilitatea locaÅ£iei, etc”, a declarat directorul executiv Emagic, Laura Coroianu.

Citeste si:  Indecizia in cariera

Aceasta a precizat că speră ca până la sfârşitul acestei săptămâni să aibă veşti bune privind starea de sănătate a solistului Dave Gaham, precum şi mai multe detalii privind noua dată a concertului.

Celor care şi-au cumpărat bilete pentru show-ul din 16 mai le este recomandat să le păstreze, acestea păstrându-şi valabilitatea şi pentru noua dată a concertului, odată ce aceasta va fi confirmată oficial.

Citeste si:  Spune-mi in ce zi a saptamanii te-ai nascut ca sa-ti spun cum ti se modifica zodia

„ÃŽn cazul în care există persoane care ÅŸi-au cumpărat bilet, dar din diferite motive nu pot sau nu doresc să participe la eveniment, la noua dată, acestea îşi pot recupera banii de la punctul de vânzare de la care s-a achiziÅ£ionat biletul, începând de miercuri, 20 mai. Va fi rambursată doar suma reprezentând preÅ£ul biletului pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact ÅŸi valid, într-un interval de 12 săptămâni de la această dată”, au mai anunÅ£at organizatorii concertului. De asemenea, cei care doresc au posibilitatea de a preschimba biletele Depeche Mode cu bilete la B’ESTFEST, mai multe detalii privind aceasta optiune fiind disponibile pe site-urile www.emagic.ro , www.myticket.ro , www.ticketpoint.ro .

Citeste si:  Targul Martisorului 26 februarie – 1 martie 2016

Din cauza unor probleme de sănătate ale solistului Dave Gahan, spitalizat de urgenţă la Atena, marÅ£i 12 mai, trupa Depeche Mode fost nevoită să-ÅŸi amâne ÅŸase concerte programate în cadrul turneului internaÅ£ional „Tour of The Universe”, inclusiv pe cel la BucureÅŸti, programat iniÅ£ial pe 16 mai.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.