Semnificatia viselor

Please select a featured image for your post

Celebrul Sigmund Freud, parintele psihanalizei, a dat un verdict: cand visam ca zburam, crestem in inaltime. Dar daca, totusi, ai ajuns la o varsta la care nu mai cresti, cum se explica visul acesta? Ce inseamna cand visezi ca zbori , e de bine, e de rau?

Oamenii viseaza ca zboara dintotdeauna, de pe cand nu existau avioane, ci doar pasari. Zborul in vis nu presupune o interpretare unica. Se intampla sa visam ca zburam si ne e frica de prabusire sau ne e teama ca vom pierde curand aceasta calitate supranaturala si nu ne vom mai ridica de la sol. Cand ai un zbor lin, fara poticneli si fara sa te temi de nimic, inseamna ca ai incredere in fortele tale si esti capabil sa-ti atingi scopurile.

Citeste si:  Tipuri de medicamente antidepresive

Daca ai zborul zbuciumat, mai cazi, mai te mai ridici sau nu si ti-e teama cand te vezi deRadu Ibraileanuasupra solului, asta vine din framantarile vietii de zi cu zi. Esti nehotarat asupra caii de urmat, iti schimbi ideile sau telul. Teama de zbor tradeaza incapaciteatea de a te adapta la nou si neobisnuit.

Citeste si:  3 motive sa folosesti uleiul de argan

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.