5 mituri false cu si despre sex anal

Desi tot mai multa lume practica sex anal , in continuare exista o multime de prejudecati care stau in calea celor care vor sa incerce aceasta metoda de a face dragoste. Incercam, in continuare, sa explicam ce este gresit cu cateva din aceste mituri:

1. Doar homosexualii simt cu adevarat placere prin sex anal. Fapt ce ar presupune ca stimularea anala functioneaza doar in cazul barbatilor. Fals. Avand o structura similara a colonului, femeile simt placere in aceeasi masura.

Citeste si:  Ce culori se asorteaza cu albastru

2. Anusul este plin de bacterii si nu trebuie atins. Ei bine, in realitate, daca va spalati frecvent, nu este mai murdar decat alte parti ale corpului. Un pic de adevar exista insa aici: din cauza diferentelor dintre flora anala si cea vaginala, daca ati atins zona anusului, ar trebui sa evitati contactul ulterior cu vulva.

3. Sexul anal doare. De fapt, regula de baza cand vine vorba de sex anal este ca, daca produce durere, nu mai trebuie sa continue. Asadar, inainte de orice asemenea experienta, respectati toate procedurile: lubrifierea, relaxarea, alegerea pozitiilor optime.

4. Sexul anal are consecinte teribile. Multe fete se tem ca, odata ce i-au permis partenerului sa „intre pe usa din spate”, se vor trezi cu tot felul de afectiuni, de la hemoroizi la incontinenta. Cu riscul de a ne repeta, aceste riscuri sunt false atata timp cat raportul sexual anal are loc cu grija si, mai ales, fara dureri.

Citeste si:  Cum sa sporesti intensitatea actului sexual

5. Sexul anal este o perversiune. In realitate, oamenii fac sex anal de secole bune, iar in unele culturi aceasta forma de sex este considerata fireasca in cazul fetelor care vor sa-si pastreze virginitatea pana la casatorie.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.