Un nou studiu, realizat în SUA, arata ca sucul de la lamâie permite antioxidantilor unici din ceaiul verde sa fie mai benefici pentru sanatate decât se credea pâna în prezent.Cercetarea americana a comparat efectul mai multor aditivi din bautura asupra catecinei, adica antioxidantii naturali care se gasesc în ceai.Sucul de lamâie face ca 80 la suta dintre antioxidantii din ceai sa se pastreze. Vitamina C si sucurile de la citrice trebuie sa interactioneze cu antioxidantii din ceai pentru a preveni degradarea lor dupa ce ajung în organism. Mai multe cititi în Gândul.
Un nou studiu, realizat în SUA, arata ca sucul de la lamâie permite antioxidantilor unici din ceaiul verde sa fie mai benefici pentru sanatate decât se credea pâna în prezent.Cercetarea americana a comparat efectul mai multor aditivi din bautura asupra catecinei, adica antioxidantii naturali care se gasesc în ceai.Sucul de lamâie face ca 80 la suta dintre antioxidantii din ceai sa se pastreze. Vitamina C si sucurile de la citrice trebuie sa interactioneze cu antioxidantii din ceai pentru a preveni degradarea lor dupa ce ajung în organism. Mai multe cititi în Gândul.