Weekendul acesta aveti „Targ pentru o viata sanatoasa”!

Va asteptam in fiecare ultim weekend din luna la Muzeul Municipiului Bucuresti (Piata Universitatii, vis-a-vis de Spitalul Coltea) la Targul pentru O Viata Sanatoasa (27-29 noiembrie, 18-20 decembrie).

Va vor incanta privirile si gustul produse alimentare naturale traditionale si BIO (legume, fructe, miere, magiun, branza, produse din carne, ulei, paine, ciocolata, ceaiuri), produse cosmetice naturale si BIO (creme, uleiuri de corp, masti de fata, parfumuri, sapunuri), produse de curatare naturale si BIO (detergenti de vase, detergenti de imbracaminte), vopseluri naturale si BIO, accesorii imbracaminte, hand-made, edituri.

Citeste si:  De ce antidepresivele nu sunt eficiente pentru toti pacientii?

Atat organizatorii cat si expozantii va asteapta cu preturi de producator si cu nenumarate surprize si promotii.

In luna noiembrie la Targul pentru O Viata Sanatoasa va asteapta, ca de fiecare data, noi surprize: in cadrul Targului veti gasi o sectiune complet noua, cu produse alimentare romanesti BIO (sectiune organizata de Asociatia BIO Romania) si vom avea un personaj de poveste care sa-i distreze pe micutii vizitatori (oferit de Teatrul de Papusi Libelula). De asemenea, se va desfasura o campanie de informare privind Turburarile in alimentatie, campanie care se va materializa prin prezenta la eveniment a unui specialist in tulburari de alimentatie care va oferi recomandari practice asupra modului de alimentatie si a unui instrument de screening specializat (pentru evaluarea stilului alimentar), campanie oferita de www.medicpentrutine.ro.

Citeste si:  Colesterolul si bolile de inima

Noi va oferim un mod relaxant si placut de a va aproviziona cu cele necesare, o alternativa la mersul la cumparaturi atat de obositor din week-end.
Astfel, cumparaturile dumneavoastra vor deveni mult mai ieftine si mai agreabile.

Intrarea la eveniment este libera. Pentru detalii puteti accesa www.latarguri.com.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.