Exercitii de aerobica pentru un fund sexi

Daca esti o persoana ocupata sau pur si simplu timorata si nu ai chef sa mergi la sala in mijlocul unor oameni necunoscuti, pentru a-ti pune toti muschii in miscare, atunci solutia este la indemana: exercitiile de aerobica facute acasa.

Ne vom concentra de data aceasta pe fesieri, pentru ca nu-i asa, cine nu isi doreste un fund sexi, dupa care sa intoarca privirea toti? Totusi, inainte de a incepe sa faci exercitii pentru oricare categorie de muschi, este bine sa incepi totusi cu unele de incalzire. Stretchingul pentru piciore si rotirile de brate si de cap sunt suficiiente pentru a trece la treaba.

Citeste si:  Cum sa-ti impaci copiii

Exercitii pentru fesieri:

1. Mai intai aseaza-te in poztia capra, sprijinita in maini si in genunchi. Este indicat sa faci aceste exercitii pe podea, pentru a avea o pozitie corespunzatoare, insa asaza o patura sub genunchi, pentru a evita durerile. Apoi ridica, pe rand, cate un picior sus, cat mai drept, tragand de varful acestuia in fata. Incearca sa mentii pozitia timp de 10 secunde, dupa care ridica-l si pe celalalt. Incepe cu cate o serie de zece ridicari consecutive pentru fiecare picior, crescand in timp numarul lor.

2. Un al doile exerciciu de gimnastica pentru un fund bombat, este cel in care te asezi pe spate, cu genunchii indoiti si mainile pe langa corp. Ridica-ti usor intreg bazinul si apoi coboara, fara a-l atinge de podea. Zece de serii a cate cinci ridicari ar trebui sa te ajute in doar cateva luni sa ai niste fese de invidiat.

Citeste si:  Imbunatatirea alimentatiei adolescentilor

3. Cel de-al treile exercitiu pe care vi-l propun este cel in care va sprijiniti de perete si ridicati, pe rand, cate un picior in spate. Incearca sa il tii foarte drept si sa il duci cat mai sus.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.