Topul primilor 10 designeri

Intr-o societate in care suntem bombardati de moda, cum putem sa ne dam seama cine sunt cei mai buni designeri? Ei bine, dupa indelungi cautari, sondaje, am reusit sa gasim pentru voi cateva nume si sa intocmim un top.

1. Valentino Garavani. Acest om stie cum sa faca o femeie sa arate ca o zeita. Acesta a imbracat mutle celebritati, precum Julia Roberts si Elizabeth Taylor, si si-a dovedit talentul ca un rege al elegantei.
2. Tom Ford. Nu este extrem de talentat, dar e „hot”.Acest om nu este rnumai directorul creator pentru Gucci, ci si directorul creator pentru Yves Saint Laurent. Ford a castigat pentru pentru Cel Mai Bun Designer International in anul 2000.
3. Donatella Versace. Este inca una dintre cele mai iubite dive. Donatella a devenit cunoscuta pentru creatiile sale sexy si elegante.
4. Alexander McQueen. Este unul dintre cei mai inovativi. Creatiile sale nu sunt numai frumoase, ci si colorate si proaspete.
5. Betsey Johnson. Creatiile sale sunt briliante si distractive.
6. Ralph Lauren. Ar putea cu usurinta sa fie regele hainelor gata de purtat.
7. John Galliano. Creand lucruri cu o influenta istorica, a lucrat din greu pentru a obtine titlul Chief Designer la Givenchy si premiul the House of Christian Dion la LVMH.
8. Domenico Dolce & Stefano Gabanna. Iata doua nume cu adevarat cunoscute. Sunt aproape sigura ca aproape orice femeie si barbat din lumea modei are macar o piesa ale acestor doua genii. Orice femeie care poarta D&G poate fi sigura sa se simta sexy si increzatoare.
9. Marc Jacobs. Este unul dintre acei designeri incredibil de talentati care face pe toti cei care poarta imbracamintea lui sa se simta extraordinar de bine.
10. Stella McCartney. Cred ca numele spune tot. Fiind fiica unui superstar, Stella si-a facut usor, usor loc in lumea modei. Si o iubim pentru asta.

Citeste si:  Romanian Fashion Week 2010

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.