Tendintele acestui sezon

Tendintele sezonului toamna-iarna 2009-2010 sunt date in principal de creatorii caselor de moda din Franta.
Aflam de la ei faptul ca, asa cum v-am mai spus, moda anilor ’80 revine in forta. In aceasta categorie intra bluzele cu umeri supradimensionat, cizmele peste genunchi, piesele vestimentare din piele, imprimeurile, sau cizmele cu imprimeuri, fustele si pantalonii cu talie inalta. Pentru a fi si tu in trend este absolut obligatoriu sa dispui de cel putin unul dintre aceste piese vestimentare.
Pe langa moda anilor ’80, exista o alta linie majora impusa de creatorii de moda. Aceasta se refera la vestimentatia tip uniforma, dar reinventata.
Alti creatori de moda prefera sa opteze pentru stilurile orientale, care transmit senzualitate, fiind seducatoare.
O alta piesa de rezistenta a acestui sezon este maneca XL, fie ea din blana naturala sau tricotata. Ea trebuie sa creasca in volum de la umar spre incheietura mainii.
Un alt aspect important de care trebuie sa tinem cont atunci cand ne alegem tinutele sau hainele este culoarea. Negrul nu mai este atat de profund, capatand nuante ceva mai delicate. Se mai poarta rosul, non-culorile alb, negru. Dar, rosul este cel care face „legea”sau mai bine zis, moda, in acest sezon. Este cel care va trebui sa fie purtat cat mai mult cu putinta. Dovada a acestui lucru sta si faptul ca fiecare designer in parte a incercat sa introduca macar putin de rosu in colectiile lor pentru acest sezon, de toamna ioarna 2009-2010, asa ca nu poti nici tu sa te abati de la regula.

Citeste si:  Secretele Egiptului Antic

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.