Moda primaverii 2010

Stilurile pentru primavara acestui an au fost prezentate la show-urile de moda de la Londra, Paris si Milano. Designerii au abordat look-uri fresh, noi, linii si culori deosebite, imprimeuri care iti furau privirile si haine care debordau de prospetime.
Bine- cunoscuta little black dress este inca in trend. Culorile severe sunt luminate de stilurile sexi care arata mai soft si mai feminin. Auriu este un accent care lumineaza outfitul si da o abordare de primavara.
Umarul gol se poarta si el in continuare impreuna cu culorile aprinse, mai ales albastrul. Aceasta culoare a fost pusa in evidenta de creatorul de moda Hilary Swank.
Restul paletei de culori pentru 2010 este naturala. Se merge pe culori aprinse, intrucat aceasta primavara promite sa fie calduroasa in acest an, asa ca se poarta culoarea piersicii, rozul, etc. Se poarta din nou negru, maro si argintiu insa cu mult sclipici si piele.
Se poarta foarte mult pantalonii scurti in aceasta primavara si vara.
Multe modele au folosit rozul si culoarea piersicii si pentru ruj si obraji, si fard de pleoape cu sclipici impreuna cu mascara pentru a definitiva lookul feminin. Per ansamblu, moda primaverii lui 2010 va fi dulce, dar cu accente simple si accesorii care complementeaza mai mult decat contrasteaza.
Acestea au fost in mare ideile principale care au fost prezentate la show-urile de moda din acest an si care rezuma moda primaverii 2010.

Citeste si:  Cui ii este frica de volum?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.