Curatare bijuterii

Curatarea bijuteriilor poate sa se faca fie la magazine specialitate pe un pret destul de mare, fie poti opta sa o faci chiar tu acasa, cu mult mai putini bani.
Daca ai piese din aur cu diamante, cea mai buna optiune pentru a preveni zgarieturile in timpul curatarii bijuteriilor este sa foloseste alcool izopropilic in concentratie de 70% si apa. Ia o parte de alcool si o parte de apa si permite bijuteriilor sa stea acolo doua-trei ore. Dupa ce faci asta ia o periuta moale de dinti si indeparteaza particulele murdare cu miscari circulare. Dupa ce fiecare piesa s-a uscat, poti sa optezi pentru finisarea bijuteriilor cu o carpa moale.
Cea mai buna optiune atunci cand cureti perle este sa folosesti o carpa extrem de moale si delicata pentru a indeparta orice murdarie pe care perlele le-ar fi putut acumula.
Argintul poate sa fie curatat folosind o parte de amoniac si o parte de apa. Ia o periuta delicata de dinti si indeparteaza delicat orice murdarie. Apoi, permite-i argintului sa se usuce. Dupa ce bijuteria s-a uscat, poti sa o stergi cu o carpa moale.

Citeste si:  Noi workshop-uri la RFTB

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.