Corsetul – un detaliu sexual

Desi corsetul este cunoscut ca fiind un detaliu purtat de catre femei in scopuri de infrumusetare, poate de asemenea sa fie purtat si de catre barbati, din moment ce are si o functie medicala, de asemenea. Acest detaliu de stil a fost extrem de popular in trecut si revine in topuri inca o data.
Corsetul este un accesoriu purtat pentru a evidentia forma taliei sau pentru a modela-o in foma dorita in scopuri estetice sau medicale. Ele sunt fabricate dintr-un material flexibil, precum piele.
Corseturile asa cum erau ele purtate cu secole in urma, erau folosute de aproape toate femeile si cu siguranta aratau mult mai bine. Uneori ele cauza serioase probleme de sanatate, pentru ca femeiel care le purtau doreau ca abdomenul lor sa fie cat mai plat si talia cat mai subtire, si nu acordau atentie riscurilor de sanatate.
In zilele noastre, femeile poarta corset pentru acelasi scot, cu toate ca nu merg atat de departe. Corsetul este acum folosit pentru a evidentia si subtia forma corpului si de a face-o conform unei siluete la moda. Pentru femei, corsetul este folosit pentru a subtia talia si a pune in evidenta bustul si soldurile, in timp ce barbatii folosesc corsetele pentru a le subtia corpul.
Corsetul este considerat a fi un detaliu sexual, pentru ca, dupa cum am mentionat si inainte, este cel mai bun mod de scoate in evidenta si chiar exagera bustul si soldurile in timp ce reducem talia, ceea ce face silueta sa fie extrem de feminina, prin urmare, sexi. Ca orice altceva, purtarea corsetului are si avantaje si dezavantaje.
In primul rand, haideti sa discutam despre beneficiile in materie de sanatate. Acestea sunt: corsetul promoveaza o postura buna si corespunzatoare si pot reduce durerea si sa ajute la rezolvarea celor care au probleme cu spatele. Totusi, pot cauza boala Glenard, ceea ce inseamna deformarea abdomenului, ceea ce poate duce la deshidatare. Purtarea stomacului poate deforma de asemenea stomacul si rinichii.
Corsetul poate ajuta si la pastrarea unei greutati stabile, intrucat acesta limiteaza consumul de alimente.
Este recomandat pentru cele care vor sa poarte un corset sa nu iti stranga prea tare. Daca il strangeti la maxim corsetul poate fi cauza probleme de sanatate.
Din moment ce corsetul revine in top, asigura-te ca nu vei face o greseala achizitionand unul. Doar asigura-te ca folosesti unul in mod corect ca sa nu ai probleme. Atunci cand te vei obisnui cu el, vei putea sa il strangi din ce in ce mai mult, sa nu ai dubii ca vei fi excesiv de sexi.

Citeste si:  Profil de model - Chanel Iman

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.